Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinderen miért húznak jobbra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért húznak jobbra a nők ha utána meg nem akarnak beszélgetni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9 úgy a 99%-nak még egy visszaköszönés sem megy.
2023. júl. 31. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én mindenkinek visszaírok, aki rám ír.

9es vagyok.

2023. júl. 31. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Béna a duma és vagy 18 másik sráccal beszél. Ez egy húspiac, nem egy privát beszélgetés a könyvtár kávézójában.
2023. júl. 31. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Ott csak "olyan" lányok vannak.
2023. júl. 31. 21:52
 15/17 A kérdező kommentje:

Valóban nagyon sokat insta követőket gyűjtenek olyannyira hogy már van olyan tinder utánzat ahol kapásból tiltva van ez a módszer

Alapvetően nem szoktam sablon szövegezni. Elsőként köszönök nyilván utána vagy beszélek valamiről ami van a biojában vagy valamelyik képép ha van valami érdekes, megérdeklődöm hogy van stb stb de válasz nem nagyon szokott lenni (vagy visszaköszönés)

De ha nem érdekelem egyáltalán annyira sem hogy megismerjen akkor miért húz jobbra? Ha külsőre tetszem neki miért nem akar beszélni legalább 2 sort hogy eldöntse érdeklem-e máshogy?

2023. júl. 31. 23:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Összejött pár elírás remélem a lényeg érthető azért xd
2023. júl. 31. 23:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne vedd túl komolyan, mert feltehetőleg ők sem veszik komolyan. Egy jobbra húzás semmit nem jelent, mintha azt mondanád, hogy a kávézóban a pincér lány rám nézett, miért nem jött hozzám feleségül?

Amúgy sem tartom olyan jó dolognak a Tindert, bár van olyan ismerősöm, aki ott találta meg a társát és házasok. De ez szerintem 100.000-ből 1.

2023. aug. 1. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!