Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti nem kíván vagy nem tetszek neki?
Még csak párszor feküdtem le vele és eleinte nem is bántam rajtam marad a ruha mert rajta kívűl senki nem látott még intim helyzetben.
Van rajtam egy kicsi plusz van egy kis hasam, széles a csípőm, nagy a mellem tehát nem egy modell alkat vagyok.
Vettem pár szexi fehérneműt, hogy tetszek neki de ha szexre kerül a sor mindig rajtam marad a ruha/fehérnemű.
Csak előveszi a mellem és félrehúzza a bugyim úgy érzem sokszor nem is akar meztelenül látni.
Esetleg nem tetszem neki és azért?
Elég fura, hogy valami mindig rajtam marad.
Szerintem szimplán csak izgatja a fehérnemű/ruhás szex..
Ha nem kívánna vagy nem tetszenél neki akkor lenne gond a merevedéssel is..
3
Próbáltam de azt mondja nem is veszi észre, hogy rajtam marad csak "elkapja a hév".
Kicsit elfogult vagyok mert én pont a hozzád hasonló alkattal rendelkező nőket favorizálom.
Ha valaki tényleg tetszik és kívánom akkor édes mindegy,hogy marad e rajta valami vagy sem.
Ezért érdemes lenne teljesen nyíltan és őszitén elbeszélgetni erről a paliddal.És ha nem úgy alakúl ahogy kellene majd találsz mást aki nem tud majd betelni a meztelen tested látványától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!