Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha csak ronda lányoknak tetszek meg azok akarnak velem le feküdni akkor azt jelenti hogy én is ronda vagyok?
Egyszerűbb lett volna megosztani egy képet...
Egyáltalán nem biztos, hogy ronda vagy. Egyéb hiányosságok is okozhatják, hogy bizonyos típusú nők kerülnek.
Valószínűleg inkább azt, hogy aki vonzóbb külsejű nő, annak nem igen kell tepernie, hogy pasit kapjon, hanem őt ostromolják. A kérdésed alapján azt feltételezem, hogy a szóbanforgó csúnyácska lányok jelezték feléd az érdeklődésüket, és nem te környékezted meg őket.
Így kép nélkül elég nehéz bármit ismondani, de valószínűleg, mivel nekik volt merszük bepróbálkozni nálad, nem tűnhetsz egy tipikus alfahímnek, de ez azt sem jelenti, hogy ronda lennél. Valószínűsítem hogy átlagos kinézeted van.
Nyugi, könnyed kapcsolatra minden férfiember szintje alatti csajt kap, csak ha egész jó vagy, akkor lehet az a kellemes kompromisszum, hogy a csaj jól néz ki, csak belső értékeit tekintve gyenge.
A szintedhez mérten elérhető legjobb csajoknál úgy van esélyed, ha komoly barátnőnek tervezed őket, finomabban udvarolsz nekik. Akkor az ilyen csaj azt látja, hogy igaz, hogy legyeskedik körülöttük több nálad jobb pasas is, de azok csak megdugni akarják (tapasztalata), tőled meg megbecsülést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!