Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többes szexnél mindig van dupla behatolás? Punci-popsi egyszerre, vagy duplán punci vagy dupla popsi?
Figyelt kérdés
Nekem még kényelmetlen. Külön külön szeretem, de együtt nem megy. milyen pózban kellene próbálkozni, hogy ne csak a fiúk élvezzék?😅2023. júl. 28. 19:31
1/14 anonim válasza:
Nincs mindig. Ritkább az olyan többes ahol DP van.
A legpraktikusabb ha az egyikbe beleülsz a másik meg hátulról közelít. Úgy könnyebben lehet mozogni is, de hasznos ha a pasik értik a "szakmát" és tudják hogy kell helyezkedni hogy mindenki tudjon mozogni.
2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos így már próbáltuk és egyrészt nem is fért hozzám valami jól a másik fiú, másrészt kényelmetlen volt ahogy betette. A szög miatt lehetett, mert dildo + a párom rendben van :)
2023. júl. 28. 19:39
3/14 anonim válasza:
Én pl nem szeretem ha egyszerre vannak bennem inkább cumizok lozben
4/14 anonim válasza:
Probaltuk ugy is, ahogy te irtad, de ugy jartunk ahogy leirtal. Viszont egyszer sikerult. A pasik egymassal szembe ultek le, egy massal szembe. Nem minden pasi lenne ra vevo, de ugy ultem bele. Majd szetszakdtam, de rettento elvezetes volt.
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a "normális"? A szétszakadok érzés miatt írtam kényelmetlennek. Én is nagyon felizgulok, de nekem is nagyon fáj. :) De ha ez a normális... akkor próbálkozunk tovább :)
2023. júl. 28. 20:14
6/14 anonim válasza:
Nekem 1lyukamban 1szerre csak 1valaki legyen!
Probálkuk a duplát de nagyon nem volt jó. Na jó hazudok. Nagyon fájt. Soha többé.
A 3 pasi is kifog maradni az is elégrossz.
2éppen elég!
9/14 anonim válasza:
Nem, nem kötelező. Mi nyomtunk egy csajt ketten, de csak úgy, hogy egyik dugta, másik szopatta, és felváltva. És nem minden fiú kívánja az anált, mi sem akartuk egyik sem.
10/14 anonim válasza:
Punci - popsi vagy dupla punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!