Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Többes szexnél mindig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többes szexnél mindig van dupla behatolás? Punci-popsi egyszerre, vagy duplán punci vagy dupla popsi?

Figyelt kérdés
Nekem még kényelmetlen. Külön külön szeretem, de együtt nem megy. milyen pózban kellene próbálkozni, hogy ne csak a fiúk élvezzék?😅
2023. júl. 28. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Nincs mindig. Ritkább az olyan többes ahol DP van.

A legpraktikusabb ha az egyikbe beleülsz a másik meg hátulról közelít. Úgy könnyebben lehet mozogni is, de hasznos ha a pasik értik a "szakmát" és tudják hogy kell helyezkedni hogy mindenki tudjon mozogni.

2023. júl. 28. 19:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos így már próbáltuk és egyrészt nem is fért hozzám valami jól a másik fiú, másrészt kényelmetlen volt ahogy betette. A szög miatt lehetett, mert dildo + a párom rendben van :)
2023. júl. 28. 19:39
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Én pl nem szeretem ha egyszerre vannak bennem inkább cumizok lozben
2023. júl. 28. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Probaltuk ugy is, ahogy te irtad, de ugy jartunk ahogy leirtal. Viszont egyszer sikerult. A pasik egymassal szembe ultek le, egy massal szembe. Nem minden pasi lenne ra vevo, de ugy ultem bele. Majd szetszakdtam, de rettento elvezetes volt.
2023. júl. 28. 19:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a "normális"? A szétszakadok érzés miatt írtam kényelmetlennek. Én is nagyon felizgulok, de nekem is nagyon fáj. :) De ha ez a normális... akkor próbálkozunk tovább :)
2023. júl. 28. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 1lyukamban 1szerre csak 1valaki legyen!

Probálkuk a duplát de nagyon nem volt jó. Na jó hazudok. Nagyon fájt. Soha többé.

A 3 pasi is kifog maradni az is elégrossz.

2éppen elég!

2023. júl. 28. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában van.
2023. júl. 28. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
7, milyen valtozatban?
2023. júl. 28. 22:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kötelező. Mi nyomtunk egy csajt ketten, de csak úgy, hogy egyik dugta, másik szopatta, és felváltva. És nem minden fiú kívánja az anált, mi sem akartuk egyik sem.
2023. júl. 28. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Punci - popsi vagy dupla punci.

2023. júl. 28. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!