Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szeretik a változatosságot!Hány pasival szexeltetek párhuzamosan?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 00:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Mennyi volt a legtöbb szexpartner azonos időben?
2023. júl. 28. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Eggyel, mégpedig a párommal; számomra a változatosság a pózokban, a helyszínekben, a szituációkban, az előjátékban és az ilyesmikben mutatkozik meg. Igazából a partner az egyedüli, éppen hogy nem igénylem a változatosságot, bár volt részünk már hármasban is.
2023. júl. 28. 01:45
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudok hozzászólni,mert férfi vagyok, de tényleg érdekel, hogy a 2-es miért válaszol? 😂

Nem tudok elmenni mellette.

A kérdés egyértelműen van feltéve.

2023. júl. 28. 06:52
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
3 volt eddig max.
2023. júl. 28. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Egyetlen alatt nagyobb tetelben jatszottam: 3 pasival volt parhuzamosan szex kapcsolatom.
2023. júl. 28. 07:16
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként ugye nem válaszolhatok. De ismerek ilyen nőket. Az egyik mindkettőnél én voltam. Ja, 4 volt egy napon belül nekik.
2023. júl. 28. 07:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Nyilván a több partnerre gondoltam változatosság alatt.

Nem feltétlen egy nap alatt, hanem egy időszakban.

2023. júl. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!