Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok ti hogyan oldjátok meg a szexuális változatosságot?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ha mondjuk van stabil párkapcsolatotok fiúval de egy lány is nagyon tetszik akkor mit csináltok?
2021. jún. 10. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Megmondják a pasijuknak annak meg felcsillan a szeme hogy hohó egy édeshármas két nővel 😅
2021. jún. 10. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Ha normális, hűséges marad a fiúhoz, ha suttyó megcsalja.
2021. jún. 10. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem bnőm van,és neki van fiúja.Én kevésbé igénylem a fiút,de időnként szoktunk hárman együtt lenni ,és akkor engem is kielégít.
2021. jún. 10. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

A pasim megengedi hogy időnként nyalakodjak a barátnőmmel. Neki is van fèrje ő is tud rólam.

Vagy nàlunk vagy őnàluk szoktunk összebújni ha nincsenek otthon a fiúk.

Utàna a pasimmal is sokkal jobb a szex, így nem ellenzi.

2021. jún. 10. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

én sosem titkoltam a pasijaim előtt hogy bi vagyok.

többnyire nem zavarta őket, nem vették megcsalásnak ha lánnyal is szexeltem.

Olyan pasim csak egy volt, akivel hármasban is csináltuk.

2021. jún. 10. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

4

Szóba se jöhet a hàrmas. A fiúk nem mennének bele.

2021. jún. 10. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
#6 "Szóba se jöhet a hàrmas." - ha ti ketten vagytok, és mindkettőtöknek van párja is, akkor nyilván a négyes a helyes megoldás, nem a hármas:)))
2021. jún. 10. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem, hogy a szexuális irányultság miért függ össze a monogámiával.

Az, hogy valaki milyen nemű emberhez vonzódik, az az orientációtól függ (hetero, homo, bi).

Az pedig, hogy valaki monogám típus (függetlenül attól, hogy hetero, homo, vagy bi) egy másik skála, van akinek belefér az, hogy a párja mellett mással is kalandozik (függetlenül a párja és a kalandja nemétől), és van akinek nem.

Tehát egyáltalán nem biztos, hogy egy bi embernek "meg kell oldania", hogy a párja mellett is legyen neki másik szexpartnere

2021. jún. 10. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van párom de más tetszik, ugyanazt csinálom mint amit egy hetero ha van párja de már más tetszik neki. Helyrehozom a kapcsolatot, ha nem megy szakítok. Ha gerinctelen lennék megcsalnám. Egy hetero is ha gerinctelen megcsalja a párját. Ha mindkét félnek megfelel a nyílt kapcsolat, akkor nyílt kapcsolatban lesznek. Ilyen is előfordulhat hetero pároknál is.
2021. jún. 10. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
2-es vagyok. Megkérdeztem, hogy mi az édes francnak kellett lepontozni? Szerintetek csak mert biszexuális joga van megcsalni a párját? Milyen világ ez?
2021. jún. 11. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!