Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szingliként, egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szingliként, egy buliban is lehet ez szempont nektek?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy inkább egy átlagos fiúval "foglalkoztatok", mert kedvesebb volt, érdekelte a személyiséged, mint egy szebbel, mert az csak alig szólt hozzátok, viszont láttad rajta is, hogy tetszel neki?

Foglalkozás alatt bármit érthetünk, a lényeg, hogy volt benne valami intim/erotikus töltet.

2023. júl. 26. 17:37
A kérdező szavazást indított:
nem, mindig a szebbikre mentem rá
igen, volt hasonló, hogy a kedvesebbel foglalkoztam, mert valami megfogott benne
nem, mindkettővel beszélgettem, és egyebeket is.. (orál/szex)
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Aki szexelni akart oda jött. Átlagos pasi is, helyes is. Aki meg béna így járt. Kevés a szexhez a mosoly és szem kontaktus. Ha beszélni nem tud nincs hancur.
2023. júl. 26. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Senki nem írta, hogy ez a pont némák éves összejövetele. Úgy gondoltam, hogy nyilván mindkét srác odamegy a lányhoz, de az egyik épp hogy csak vált két szót, és megy is tovább, majd néha visszatér "hódítani", mert azért tetszik neki, a másik pedig folyamatosan érdeklődik, beszélget vele, és bár nem annyira helyes, de szembetűnő a kedvessége, és előzékenysége.

Ez egy kitalált szituáció, főként az érdekel, hogy a nők bizonyos része az életben a kedvesebbet választja hosszútávra (tegyük hozzá, általában nincs egyszerre két számára is tetsző, komoly udvarlója az átlag nőknek se), mert az törődő, gondoskodó, jobban kimutatja az érzelmeit felé, és nem bunkó még néha sem. A belső sokaknak talán fontosabb a külsőnél, főleg komoly kapcsolatra. Persze, sokaknak hosszútávra is a külső dönt, de szerintem ez a kevesebb. (Ismétlem szerintem, ezzel most ne szálljunk vitába, nem erről szól a kérdés. Mindegy is, hogy mit gondolunk erről.)

De hogy egy ún "versenyhelyzetben", ilyen pl. egy házibuli, ahol megszabott idő áll rendelkezésre mindenkinek, és sok is az ismeretlen, hamar észrevehető, hogy hány embernek jön be, ott is ezek alapján választ-e magának "partnert" az estére? Vagy nem, itt eltér a megszokottól, és ő is beveti magát, kizárólag a leghelyesebb pasira összpontosít, hátha összejön?

2023. júl. 26. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az a tapasztalatom, hogy egyszer mész oda valakihez, aztán rátapadsz. amint otthagyjátok egymást, már csökken az esély. ezért fura nekem ez az alapfelállás.
2023. júl. 26. 23:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem meg az, hogy általában mindenki vált pár szót szinte mindenkivel, aztán elkezdenek kialakulni a szimpátiák a szinglik között, és utána igyekszenek választani egy fixet, akivel jól el tudnak beszélgetni, szórakozni, de ha ez megakad valami miatt (pl. mások az elképzelésik, vagy valamiben nagyon eltér, stb.), akkor jön a következő. A nagyon csinos lányoknál is. A helyes pasik viszont szeretik körbejárni az összes csajt, mindegyikkel poénkodnak kicsit, aztán váltanak, nem mindig kötnek ki egynél. Persze ez nagyrészt általánosítás, nem mindenkire igaz. Jópár helyes pasinak nincs elég önbizalma sem ehhez, de akinek van, az elég harsány, merész és egyben mindenkinek is akar tetszeni. Sokaknak meg ez az, ami bejön, hogy végre egy színes egyéniség. Ami lehet csak álca, de lehet nem. Ki tudja? Ez azért is vonzza a csajokat. Írom ezt férfiként. :)

Aztán lehet csak én jártam ilyen béna házibulikon, ahol ez volt, minden elképzelhető. :D

2023. júl. 26. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:

1!

És mindenkivel bszol, aki odamegy hozzád? :D :D

2023. aug. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!