Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves lány vagyok és szűz? Nagyon ciki mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném már elveszíteni, hiába semmi nem fog változni, lehet még rossz is lesz, de rettenetesen frusztrál, hogy szűz vagyok, így ismerkedni se tudok hosszútàvra. Átlagos külsőm van, mégse merek leszolitani az utcán se senkit, már azon gondolkodom, hogy egy lánnyal is jó lenne, csak lennék túl rajta.2023. júl. 24. 14:47
11/29 anonim válasza:
Az a baj hogy kéne tudni hogy nézel ki? Neked mik a vágyaid és te milyen partnert keresel?
Én szívesen megismernélek személyesen 4.X es férfi
12/29 Ywerd válasza:
Szerintem ha már eddig vártál , ne rohanj most fejjel a falnak.
Inkább beszélgess egy olyan férfival,aki meg is akarja érteni mi a baj és mondjuk képes ezt orvosolni is , hosszabb távon azon túl hogy megdug.
13/29 anonim válasza:
Itt is van ismerkedési kategória. Írjál oda is!
14/29 anonim válasza:
Ha ez nem kamu, akkor sokan be fognak támadni. De amúgy írj nyugodtan.
17/29 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok mint te, már ha valós a kérdés.
Benned is tuti van egy gátlás, amit neked kell megtalálnod és megoldanod. Attól hogy lefekszel valakivel hirtelen, nem leszel beljebb, mert a szex után sem lesz könnyen jövő dolog.
Ha gondolod, beszélgetek veled.
27N
18/29 anonim válasza:
Ne legyen ez annyira nagy gond, nem kötelező semmi sem, nincs előírva semmi ilyesmi, hogy ennek aztán meg kell történnie.
19/29 anonim válasza:
Punci nyalást szivesen vállalok ;)
20/29 anonim válasza:
Az utcán nem érdemes ismerkedni, mert sok ember tolakodónak veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!