Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvos/ doktornő vonzó számotokra?
Figyelt kérdés
Volt már , hogy vizsgálat után fantáziáltatok az orvosról?2023. júl. 24. 12:07
1/13 anonim válasza:
Múltkor egy szemésznőnél voltam, gyönyörű volt...fantáziáltam bizony!
2/13 anonim válasza:
Van egy fülész akit nem utasítanék vissza, illetve fogászati asszisztensek jönnek be nagyon.
3/13 anonim válasza:
Mindenképpen. Sok kérdésem lenne hozzá.
4/13 anonim válasza:
előfordult, de azért a nagy többségük nem igazán az álomnő kategória.
6/13 anonim válasza:
Számomra vonzó tud lenni. Régen rengeteget voltam kórházban, ahol találkoztam 1-2 szép személlyel. Szeretem, amint fehér ruhában mezítláb vannak.
7/13 anonim válasza:
#5 ápolónők egyrészt fiatalabbak, másrészt lazább stílusúak. az orvos meg kicsit olyan, mint a tanár, eléggé vigyázni kell a tekintélyedre.
8/13 anonim válasza:
Igen vonzó, de nem a vizsgálat miatt, hanem, ha intelligens, és normális.
9/13 anonim válasza:
Nagyon vonzó, szerencsére a párom egészségügyi területen dolgozik..
10/13 anonim válasza:
Szerintem az lenyűgöző ha valaki ilyen sokat tud az emberi testről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!