Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkába menés előtt szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkába menés előtt szoktatok reggel szexelni?

Figyelt kérdés
Feldobná a napotokat vagy inkább más napszakban esne jól?

2023. júl. 24. 07:31
A kérdező szavazást indított:
Nem.
Igen.
Én benne lennék, de a párom nem.
Eszembe sem jut.
38 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Egyik volt barátommal mindig szexeltünk hajnalban munkába indulás előtt,én nagyon élveztem.Általában ő ébredt fel előbb aztán puszilgatott,simogatott.Erre ébredni szerettem,meg feldobta a napomat jó kedvem volt.Munkatárasaim meg is jegyezték,hogy feltűnően jó kedvem van,de nem tudták az okát,legfeljebb sejtették.Félórát megéri rászánni.Utána kv.
2023. júl. 24. 07:40
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Masztizni szoktam minden reggel ,sokkal jobb így a napom 22/l
2023. júl. 24. 07:43
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Szoktunk. Feldobja a napom és fel is pörget.

N

2023. júl. 24. 07:44
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Szexelni nem, mert én reggel nehezen ébredek és még nincs hozzá hangulatom általában. Max hétvégén.

Viszont a pasim mindig kanosan ébred, szóval egy gyors cumi vagy kézimunka szokott lenni.

2023. júl. 24. 08:53
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Szoktunk igen. Jobban kezdődik a nap.
2023. júl. 24. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Szoktunk, bár nem mindig.

4: ez nekem fura, hogy félálomban szopni tudsz, szexelni meg nem? Nálunk ez így elképzelhetetlen lenne, orálisan nagyon meg kell dolgoznom, hogy a párom elmenjen, reggeli szexnél meg az se zavarja, ha csak fekszem és élvezem, sőt, olyankor pont az indítja be, hogy még félig alszom és nem csinálok semmit. 😀

2023. júl. 24. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Neha jo arra kelni hogy bujik felizgat, simogat stb. De nem feltétlen kell eljutni a csucsra.
2023. júl. 25. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
Észre vettem hogy ha reggelente meg d…k ( ha van pasim)kevésbé vagyok nyuhos és folyton mosolygok. 😊🙃☀️
2023. júl. 25. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem rendszeresen de volt már ilyen!
2023. júl. 25. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Nincs munkám, nem tudom elképzelni a helyzetet
2023. aug. 1. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!