Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés egy lánynak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy lánynak egy hosszú hónapok óta nélkülöző pasival ágyba bújni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 24. 06:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon gyors menet volt. Kb. 4 lökés és ennyi.
2023. júl. 29. 21:11
 12/20 BringaManó ***** válasza:
76%
te nyerted meg az illetőt?
2023. júl. 29. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Kellemetlen mert a nélkülöző pasik tablettás bort isznak, csikket szívnak és fürdeni sem szoktak túl gyakran. Ha mégis, akkor ugyan azt a ruhát veszik vissza
2023. júl. 30. 00:28
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Kiéhezett oroszlán..? Inkább éhenkórász hiéna 🤣
2023. júl. 30. 00:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat a szebbik nem tagjaitól. 13-as sajnállak, hogy olyan közegben élsz, ahol ilyen pasik vesznek körül. Persze az is lehet, hogy Te is pasi vagy és magadból indulsz ki, akárcsak Bringamanó barátunk, akinek nincs jobb dolga, mint mások kérdéseit figyelni és lánynak kiadva magát valaszolgatni...pedig sok értelmes és hasznos dolgot is lehet csinálni az életben🙂
2023. júl. 30. 08:21
 16/20 BringaManó ***** válasza:

#15:

Kérlek, mutasd meg, hol adtam ki magam lánynak! :-o

"nincs jobb dolga, mint mások kérdéseit figyelni":

aki a GYK-n (is) múlatja az idejét, az ezzel deklarálta, hogy mások kérdéseit figyeli (és esetleg válaszol is rájuk), nem tudom, mi a csodálkozás oka...

ha már elém dobta a kérdésedet a GYK, miért ne néztem volna meg?...

ha már megnéztem, miért ne válaszoltam volna rá?

és hogy miért részeltetett engem a GYK abban a szerencsében, hogy feldobta? vszínűleg a miatt a kakukktojás kulcsszó miatt, amelyről fogalmam sincs, hogy került a poszt alá (és az eddigi válaszok sem segítettek megfejteni)

"pedig sok értelmes és hasznos dolgot is lehet csinálni az életben 🙂"

OK, ezt akár a saját kérdésedre adott válasznak is felfoghatod... :-)

2023. júl. 30. 10:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a nő pár oráig kapni fogja a hegesztést.
2023. júl. 30. 10:36
 18/20 A kérdező kommentje:

17- szerintem jó a megérzésed :-)))

Bringamanó barátom, aki tud értelmezően kérdést olvasni, az felfogja, hogy a kérdés lányoknak szól. Aki nem az úgy járhat, mint te, puffog, duzzog, ahelyett, hogy valamilyen jó dolgot csinálna ezen a szép nyári napon:-)

2023. júl. 30. 14:58
 19/20 BringaManó ***** válasza:

Csudálatosan gazdag a fantáziád! :-)))

Ez persze egyáltalán nem hátrány, sokat segíthet abban, hogy hosszú hónapok óta nélkülöző pasiként valamilyen jó dolgot csinálj ezeken a szép, nyári napokon... (ahelyett, hogy a válaszaimon "puffogsz" és "duzzogsz" :-P )

Itt a közeledben nyilván nem merném lánynak kiadni magam, ne reménykedj...

2023. júl. 31. 05:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem társkeresés, akkor miért szól arról a kérdés, hogy ÉNÉNÉNÉNÉNÉN? Amúgy szerintem nem sok különbség lehet. Bénább lesz, és ennyi. Viszonylag kevés embernek fétise ez.
2023. aug. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!