Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sose vágytatok egy barátra extrákkal?
#9 "spontán módon ez alakult." :DDD
hát ezzel se vagyunk beljebb, de nem gond. gondolom durván tetszett a fickó :) De akkor miért nem lett belőle kapcsolat? Volt valakije?
#12 mondd, te beteg vagy?
Mi a tököm nem jött nekem össze?
Két éve van egy ilyen barátom, együtt járunk bulizni, koncertekre, a barátaink egy része is közös. Emellett szexelunk is, de mind a ketten eljárunk randizni is ha úgy alakul, mert romantikus értelemben semmi nincs köztünk, csak barátok vagyunk. Olyan is volt, hogy neki volt egy komolyabbnak tűnő randipartnere, nyilván akkor redukáltuk a találkozások számát, és szex se volt.
Nem várom el, hogy bármit is fizessen, különösen mert jobban keresek nála, és többnyire kb megérzés alapon megy a dolog, egyszer ő fizet valamit, máskor pedig én.
#15 mi a válasz "kiverés"?
Kevered a szezont a fazonnal öcsi, kiverni a gyíkot szoktad, de szerintem ne emberkedj itt ezzel.
Egy furcsa jelenségnek próbáltam utánajárni, de neked ehhez agyi kapacitás híján, nyilvánvalóan mint laikusnak, semmi közöd, ésszel sem éred fel a dolgot..
Máskor pedig, ha tőlem idézel valamit, megkérnélek rá, hogy ne fűzd bele a saját gyatra gondolataidat, mert még viccnek is szarok, ráadásul beszólogatsz itt kéretlenül.. paraszt!
"Egy furcsa jelenségnek próbáltam utánajárni, de neked ehhez agyi kapacitás híján, nyilvánvalóan mint laikusnak, semmi közöd, ésszel sem éred fel a dolgot.."
Lehet igazad van, mondjuk én már nem vagyok szűz, lehet azért nem értem. A gyík kiverésében gondolom van bőven gyakorlatod, azért hivatkozol rá itt is egyből. XD
Nem kell felhúzni magad, egyszer lehet neked se lesz "furcsa jelenség", hogy emberek kötetlenül is tudnak szexelni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!