Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sose vágytatok egy barátra extrákkal?
Figyelt kérdés
Pl: közös bulizás, szex, esetleg hétvéges meg sopping ( nyílván a barát fizet), de nem járásról van szó.2023. júl. 23. 21:21
1/16 anonim válasza:
Miert kellene, ha van baratjuk/ferjuk. Miert keresnenek dugopajtit.
2/16 anonim válasza:
Nem vágytam, csak lett. Ritkán találkozunk, de eszemben nem lenne kifizettetni a "shoppingolásaimat" semmilyen kapcsolati státuszban... :)
6/16 anonim válasza:
2-es vagyok, mi a fenéért lettem lepontozva?
7/16 anonim válasza:
#2 "Nem vágytam, csak lett." :DDD
Annyira bírom az ilyen egyszerű indokokat. Ja, mint egy másik kérdésben is írja egy csaj, hogy beszélgettek, aztán egyszer csak leszopta. De ez hogy megy nálatok?
Csak úgy véletlen felhozta egy friend zónás, hogy figyi már, van kedved dugni? Úgy általában, vagy épp most? Hát amelyik pozitív rám nézve.. Úgy általában szokott lenni. Tényleg, de jó, akkor vetkőzöl, vagy segítsek? Hát és innen már ciki lett volna kihátrálni, ééééérted?.. :)
8/16 anonim válasza:
Amit leírtál inkább szerető vagy kitartás, de kicsit sem baráság extákkal.
9/16 anonim válasza:
#7: aranyos, hogy nem ismered a körülményeket :) Nem kerestem, nem vágytam rá, csak jött egy olyan valaki az életemben, akivel később elég spontán módon ez alakult.
10/16 anonim válasza:
Persze, fizessen csak mindent max emiatt lennek vele csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!