Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinalnatok szívesen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnatok szívesen a dögös kis kolléganőtökkel?

Figyelt kérdés

És mi tetszik rajta leginkább?

Az én kolléganőm alapból egy aranyos lány, de néha olyan ruhákat vesz fel, hogy húúú... na meg a tekintete. :)

2023. júl. 23. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem kolléganő, hanem egyetemen csoporttársak, de mondjuk úgy, hogy nem fogynék ki az ötletekből.
2023. júl. 23. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát megdolgoznám az tuti.

A segge, jó nagy:)

2023. júl. 23. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Én kinyalnám, aztán alaposan beakasztanám neki hátulról, állva hiszen "pont jó " méretű a feneke. Nyilván a péniszemet a puncijába tenném.

Ez egy cuki csaj, és nem szokott felvenni "olyan" ruhákat. Nem sovány (nem is túlsúlyos) és kiváló eloszlásban van rajta anyag. Van cicije is amire mindig sportmelltartót húz. De még így is nagyon szexik a dombok mikor nyujtózkodik 😍

2023. júl. 23. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül dolgozom.
2023. júl. 23. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Csakis lábfétises dolgokat.
2023. júl. 23. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, ne is mondd, alapból olyan helyen dolgozom, ahol a munkatársak nagy része huszonéves csinos csaj, vagy 30-40 éves dögös anyuka. Naponta próbára tesz az élet. Elképzeltem már néhányukkal, hogy pakolnàm fel őket az íróasztalra.
2023. júl. 23. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!