Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Mibol veszitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mibol veszitek eszre, hogy egy lany is vonzodik hozzatok, kolcsonos a dolog?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Abból, ahogy rámnéz.
2023. júl. 22. 23:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy néz rád, ha tetszel neki?
2023. júl. 22. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Mikor mélytorkozás közben bekönnyezik a csaj, akkor biztosan tudom, hogy jó vagyok nála.
2023. júl. 22. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Majd ha megnőssz férfias méretűre (magasság, kulcscsontok hossza, izomzat), és nem jóllakott óvodás fejed lesz + (!plusz!) fejleszted kicsit az érzelmi intelligenciádat, akkor

...majd akkor rájössz magad is!

#1 voltam

2023. júl. 23. 01:22
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Sok nő csak szórakozik , játszadozik, unatkozik...

Biztosra akkor vehetem, ha már ölelkezünk, csókolózunk. (mármint én biztos nem csókolóznék olyannal aki nem vonzó, persze más lehet h igen)

2023. júl. 23. 06:48
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

4-es sokat segitettel neki. ja varj? megse.

kerdezo: onnan veszed eszre, hogy rad figyel es mosolyog. mindegy, mit mondasz.

hogy keresi a testi kontaktusokat veled, akar csak ugy, hogy atnyul a kezed felett valamiert es kozben hozzader, vagy rateszi a kezet a valladra.

hogy amikor beszelsz hozza, akkor "csillogo" szemekkel RAD figyel.

elobb utobb meg fogod tudni kulonboztetni a barati nezest "attol" a nezestol, amirol most itt beszelunk.

probald meg ezeket a jeleket magadon megfigyelni, amikor valaki olyannal vagy, aki bejon neked. te is igyekszel ra koncentralni, kizarni a kulvilagot.

ezen kivul van olyan lany, aki allandoan a hajat birizgalja kozben, van aki az ajkait nyalogatja, van aki "simogatja" magat - itt most ne arra gondolj, hogy szetteszi a labat elotted es önki, de lattam mar olyat, amikor a csaj a labait simogatta, mikozben beszelgettunk. eleg egyertelmu volt:)

szoval mozogj minel tobbet csaj korokben es figyeld oket. elobb utobb meglatod majd a jeleket.

2023. júl. 23. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os tök jót írt, némi kiegészítés (nőként írok):

Mindig érdemes a testbeszédet figyelni. Ha egy nő karba font karral ül, rossz jel. Ha hátradől a széken és mintegy hűvösen néz rád, rossz jel. Ha előrehajolsz és ő visszahúzódik, rossz jel. Ha nem néz rád akkor, amikor te kezdesz el beszélni, az rossz jel. (Amikor én beszélek, akkor nem nézek a beszélgetőpartneremre, legyen az bárki, családtag, barátnő, bárki, de amikor a másik kezd el beszélni, azonnal rápillantok és ha nem beszél nagyon sokáig, akkor folyamatosan ránézek. Tehát ezt is érdemes figyelembe venni és figyelni, hogy az nem gond, ha a lány/nő nem néz rád, amikor ő beszél, de az gond, ha akkor nem néz rád, amikor te beszélsz.)

Továbbá állítólag elég feltűnő az, hogy a nők olyankor, amikor tetszik vki nekik, a belső csuklójukat kifelé fordítják (tehát hogy látsszon a belső csukló a beszélgetőpartner számára). (Ezt vmilyen szinten figyelgetem is magamon és mintha lenne benne vmi.)

Amit írt a 6-os, mosolyog, nevet, beszédes, vidám. (Persze egy gátlásos, félénk, introvertált nő lehet, hogy ezeket nem csinálja, ezért fontos nagyon a testbeszéde.)

2023. júl. 23. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehonnan, nem szoktam észrevenni.
2023. júl. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!