Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben fordul elő, hogy egy amúgy "tapasztalt" férfi kicsit zavarban van egy fiatalabb lány előtt?
Figyelt kérdés
Tapasztalt alatt azt értem, hogy volt több nője, idősebb is.2023. júl. 21. 18:32
1/6 anonim válasza:
Hát megzavarják azok a gondolatok, hogy vajon tetszeni fog e a fiatalabb lánynak a férfi látványa.
Nekem legalabbis volt ilyen, de nem voltam annyira zavarban csak minimálisan.
2/6 anonim válasza:
Akkor talán annyira még sem tapasztalt.
3/6 anonim válasza:
Simán zavarba hoz rendszeresen az, ha fiatal csinos nők túl barátságosak velem.
4/6 anonim válasza:
ha nagyon vonzónak találja a lányt, és izgul hogy minden jó legyen
ez a legtapasztaltabbakkal is megesik
5/6 anonim válasza:
Hát...amikor elvesztettem a szüzességem (nem voltam annyira fiatal, 23, a srác 24-25) egy kalandban, akkor utána a srác azt mondta, hogy ez rá nyomást helyez, hogy milyen a teljesítménye, mert hogy az elsőnek jónak kell lennie.
Nem tudtam hova tenni, mert alapvetően jó volt és meg is mondtam, hogy nyugi minden okés volt, de úgy láttam nem hisz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!