Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy idősebb férfi irigy egy nála sokkal fiatalabb lányra? Tapasztalatok másoknak?
Igen, egy ilyen alkalom velem is megtörtént, és hallottam ennél durvább sztorikat is barátnőimtől.
Nem szexuálisan téren volt rám irigy az a volt kolléga, hanem sunyin célozgatott azért, mert vhonnan megtudta, hogy meghívtak a szüleim úgy egy külföldi utazásra, hogy nem kell fizetnem az útért meg a szállásért, hogy elkényeztetett meg kitartott vagyok, és nem tudom a pénz értékét. Értettem amúgy, hogy miért akadt ki, mert ő anyagilag szenvedett, de amit megtudtam az életéről, hát eléggé saras volt benne, tehát nem az volt a helyzet, hogy szegényke rossz családból származott, és sosem tudott eleget keresni, hanem egy csomószor csak lébecolt meg baromi rossz döntéseket hozott. De ő úgy volt vele, hogyha egy fiatal lánynak jobb a sora vmiért, mint neki, akkor ez elkényeztetett p...a biztos, mert az a típus volt, aki sosem volt hajlandó magába nézni és elismerni, ha hibázott (volt ebből több kollégával is vitája).
Egy barátnőmet meg felvették egy multihoz vezetőnek (37 éves volt akkor), és volt ott egy 50es pasi, aki nem bírta elviselni, hogy nemhogy nála fiatalabb lett a vezetője, hanem NŐ, és nem volt hajlandó emiatt végrehajtani az utasításait, és egyszer meg is rázta konkrétan a barátnőmet... HR-re kellett menni és ki is rúgták a férfit, de azért ez megdöbbentő :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!