Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kiadós anál szex után, mikor zár újra rendesen össze a végbél?
Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 12:57
1/9 anonim válasza:
Ha nincs teljesen szétb@szva akkor 10 percen belül.
2/9 Rocco20 válasza:
Attól függ, hogy kifordult a belseje?
Mekkora a farok ami benne volt?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem fordult ki és elég nagy.
2023. júl. 21. 14:10
4/9 Rocco20 válasza:
Akkor lehet több id ha vastag neki.
Meddig bírod?
Korod?
5/9 anonim válasza:
Ez eltérő. Függ attól, hogy kinek milyen ott az izomzat.
Volt olyan csaj akinek majdnem bement az öklöm is és mégis nagyon gyorsan vissza szűkült neki és a dugásnál más elég szűk volt.
De volt olyan csaj is akinél 3 ujjal ujjazva is már érezhető volt, hogy sokkal jobban tágul és nehezebben is mentem el, mert nagyon könnyen tágult a hölgy.
Tehát erre nincs ilyen általános recept. Ez mindenkinél más, egyedi mint a szexben szinte minden más is.
7/9 Oldfire válasza:
Soha. Idősebb korodra pedig pelenkázhatod magad.
8/9 anonim válasza:
A páromé elég gyorsan, pedig nem kicsi a farkam.
9/9 anonim válasza:
Nekem az elején nehezen húzódott össze előfordult, hogy másnap is éreztem még, de mostanra már 10-15 perc múlva teljesen összezáródik. 28l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!