Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökkent a libidóm, nőgyógyászhoz vagy pszichológushoz forduljak?
1,5éve vagyok együtt a párommal és az utóbbi fél évben erősebben de talán előtte is egyre jobban lecsökkent a szexuális étvágyam. Szedtem fogamzásgátlót de már abbahagytam, hátha az a baj…nem segített. Ha közeledik felém sem mindig lesz kedvem hozzá (nem undor vagy ilyesmi egyszerűen csak nem vágyom a szexre). Szerelmesnek érzem magam most is, ő ugyanolyan mint eddig, nem arról van szó hogy eddig vonzó volt de màr nem. Nem tudom hogy a munkával vagy a környezetemmel lenne a gond esetleg a szervezetemmel. Volt már valakinek hasonló problémája? Ha igen hol talált segítséget?
24L
Egy fix kapcsolatban velem is ez lesz sajnos egy idő után. Volt ahol ez gond volt, mert a srácot ez érzékenyen érintette.
A férjem viszont kitartó. Nekem sokkal nehezebben jött a vágy amikor ráértünk, gyermek is van már, hiába napközben van kedvem szeretkezni, az már esélytelen. Viszont mindig türelmes és a hosszú előjáték meghozza az étvágyamat. Mikor az első jó pár alkalommal nem sértődött meg, hanem csókolt, masszirozott, nem vette magára h csiklandozo érzés miatt osszerezzentem, akkor nagyon megdícsértem, hogy nem lett vége, nem hagyta abba, és felizgatott, és fergeteges szex lett belőle. Azóta is így van, hogy ha úgy érzem hogy most biztos nem tudnék semmit, nem kívánom, akkor is előcsalogatja a libidómat.
Ebben a pasi a kulcs. 9 éve vagyunk házasok, de mai napig kielégítő a szexuális életünk. Most már sokszor van azonnal kedvem, vagy én kezdeményezek, mert egész nap kívántam, de ha nincs kedvem akkor is felizgat a hosszú előjáték.
Már rájöttem hogy ciklushoz kötődik. Ovuláció utántól a menzesz napjáig jobban kívánom, utána nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!