Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy tudok elmenni, ha a baratnöm mellei a kezemben vannak. Neki ez kényelmetlen, és nem is szereti. Ezert néha elöbb leszáll rólam, hogy elmenjek nelküle. Ez normalis?
AZ se tudod miket hazudj már.
Először nem tudsz elmenni aztán meg gyorsan elméssz!!!
Nejem imádta régen a melleinek izgatását, szinte képes lett volna ettől elélvezni, majd idővel egyre kevésbé kedvelte, mára annyira utálja, hogy hozzá sem lehet érni a melleihez. Én is nehezen viselem ezt a változást, nem is tudom felfogni, miként lehet ekkorát változni. Tulajdonképp, 180 fokos fordulatot vett, alig van köze a régi személyiségéhez a mainak. 😞🥺🤔 A kedves, aranyos életigenlő, szexuálisan nyitott lányból, egy tipikus házisárkány lett. 😞
Házasságnál nehéz továbblépni, esetemben másodiknál még nehezebb rászánni magam, magunk a válásra. Pedig alapvetően én is vallom az ős régi mondást, amit nagyapám is mondogatott: Akkor jó egy párkapcsolat, ha megértik egymást ágynál és asztalnál egyaránt!
Nem teljesen. Erre van a párkapcsolati kommunikáció.
Amúgy mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!