Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek miért kényelmetl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek miért kényelmetlen,ha a mellét piszkálom?

Figyelt kérdés

Mitől lehet?

Azt sem szereti ha a bimbót simogatom vagy azt sem ha a számba veszem. Semmit. Olykor izgató ha ráharapok de inkább már eleve olyan állapotban.

2022. jan. 6. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Barátnőm is ilyen, rossz érzés neki ennyi
2022. jan. 6. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Lehet esetleg trauma érhette és azért nem kedveli vagy túl érzékeny neki. Sosem kérdezted tőle, hogy szerinte mitől lehet?
2022. jan. 6. 21:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudja
2022. jan. 6. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell emögé semmit képzelni. Én szeretem, ha rámarkol a párom, néhány puszit ad rá, de ha szopogatná, attól a hideg kirázna, ilyen bimbó tekergetésektől, meg harapástól pláne. Semmi traumám, és elégedett is vagyok velük, egyszerűen ilyen vagyok.
2022. jan. 6. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

38 éves nő vagyok, de soha életemben nem élveztem, ha egy pasi a melleimet babrálta. Volt, hogy röhögőgörcsöt kaptam, mert hosszú perceken keresztül csak tekergette a bimbómat, mintha kereste volna a Kossuth rádiót.

A másik nyalogatta, mint a fagyit. A harmadik gyömöszölte, mint kiscica az anyja hasát.

Számomra éppen olyan erogén zóna a mellem, mint a bal kezem kisujjának a körömágya.

2022. jan. 6. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Ez teljesen normális. Én sem szeretem, ha a mellemhez érnek. Egyszerűen nem izgat. Mielőtt megjön, akkor meg kifejezetten kellemetlen
2022. jan. 6. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Miért van az hogy egyesek imádják a csípős kaját, pikáns, vérpezsdítő, mások meg pfúúúúj nem értik mi a jó abban ha éget, mar, csíp. Ez pont így van az erogén zónákkal is. Sokaknak a nyak erogén zóna, másoknak meg csiklandós és kellemetlen. A barátnőd is ilyen, sokaknak bejön a mellek (megfelelő) kényeztetése de olyanok is akiknek meg nem. Nem kell különösebb okot keresned, fogadd el hogy ő ilyen és alkalmazkodj hozzá (tudom nem könnyű, mert amúgy férfiként a mellekkel foglalkozni jó dolog).
2022. jan. 6. 22:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Attól még,h kellemetlen neki, hagyja hogy piszkáljam 😅
2022. jan. 6. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Van akinek ennyire érzékeny.

Én pld nagyon élvezem imadom ha harpjak nyaljak nagyon be vagyok tőle izgulva. De ha barátnod nem szereti szerintem akkor tartzsd tiszteletben kérlek.

2022. jan. 6. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

#5ös pontosan leírta amit gondolok, csak én nem tudtam volna ilyen viccesen összefoglalni.😂

Nekem pl a hátam, nyakam, combjaim sokkal inkább erogén zónák.

2022. jan. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!