Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok és még szűz, ismertek olyakat akik hasonló helyzetben vannak?
Figyelt kérdés
28F2023. júl. 20. 09:01
2/20 anonim válasza:
És mit akarsz azzal ha van még ilyen?
3/20 anonim válasza:
Menj el egy prostihoz.
Ez már csak egyre rosszabb és cikibb lesz.
4/20 A kérdező kommentje:
Hogy van e más rajtam kívül, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen
2023. júl. 20. 09:12
5/20 anonim válasza:
Nem csak te vagy ilyen szerencsétlen, de ettől most jobb neked?
6/20 anonim válasza:
Anno én is 24 voltam mikor először megtörtént.
8/20 anonim válasza:
Most komolyan, szerinted több mint 8 milliárd emberből egyes egyedül te vagy ebben a helyzetben?
9/20 anonim válasza:
Én annakidején gondoltam arra, hogy aki szabad, és kapható, annak viselnie kellene valamilyen kitűzőt.Mert most akihez odamennél, 100 -ból 90-nek már van valakije, ezért fog lerázni. )-nek nem jössz be, azt az egyet hogyan találjad meg? Erre volt jó a társkereső szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!