Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után illik már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után illik már lefeküdni a barátnőddel?

Figyelt kérdés

Hány találkozó után vagytok vele úgy, hogy most már muszáj lenne megtörténnie a lefekvésnek?

Mi túl vagyunk már 10 talalkozón, kb 3 hónapja a barátnőm de még nem feküdtünk le. Szégyenlősnek vallja magát, nem akarja megmutatni a testét meztelenül, pedig semmi panaszra való oka nincs, mert nekem nagyon tetszik. Ruhán keresztül már mindene megvolt fogdosva tapizva, ő is én is, de valamiért mégsem jelzi azt hogy na akkor most lefekszünk. Nem aludtunk még együtt se meg ilyesmik.

Volt olyan barátnőm akivel 2 héten belül lefeküdtünk, második találkozón nála aludtam már. Ez meg szerény. Hogyan kellene rávezetni? 10 találkozó az elég szerintetek? Mennyi együtt töltött időt gondoltok úgy hogy most már nincs tovább hova várni?

2023. júl. 18. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem itt a matekot.. most akkor ez távkapcsolat vagy mi?

Az is fontos lenne hogy hány évesen vagytok? Szűz a lány? Ezek mind fontos faktorok.

2023. júl. 18. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy a 4-es mondja előbb az eskűvő. De még előtte a te szüleid és az Ő szülei részletesen megtervezik a házaságot. Ki mit fizet, ki mit ad bele, kiket hívtok meg, hol fogtok lakni, hány gyerek lesz. És majd ez után a nászéjszakán szexeltek.
2023. júl. 18. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hogy kell meg illik. Akkor szexeltek, ha mindkettötöknek kellemes. Nyilván azért nem akarja, mert nem tudná jól érezni magát. Mégis hogy lehetne valakivel ugy szexelni, hogy nem akarja, feszeng, az egész rossz élmény számára, mint egy foghuzás ? Ezenkivűl meg kell kérdezni mi a problémája, és hogy neki hogy lenne jó, hogyan képzeli ?
2023. júl. 19. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!