Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik már lefeküdni a barátnőddel?
Hány találkozó után vagytok vele úgy, hogy most már muszáj lenne megtörténnie a lefekvésnek?
Mi túl vagyunk már 10 talalkozón, kb 3 hónapja a barátnőm de még nem feküdtünk le. Szégyenlősnek vallja magát, nem akarja megmutatni a testét meztelenül, pedig semmi panaszra való oka nincs, mert nekem nagyon tetszik. Ruhán keresztül már mindene megvolt fogdosva tapizva, ő is én is, de valamiért mégsem jelzi azt hogy na akkor most lefekszünk. Nem aludtunk még együtt se meg ilyesmik.
Volt olyan barátnőm akivel 2 héten belül lefeküdtünk, második találkozón nála aludtam már. Ez meg szerény. Hogyan kellene rávezetni? 10 találkozó az elég szerintetek? Mennyi együtt töltött időt gondoltok úgy hogy most már nincs tovább hova várni?
Nem értem itt a matekot.. most akkor ez távkapcsolat vagy mi?
Az is fontos lenne hogy hány évesen vagytok? Szűz a lány? Ezek mind fontos faktorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!