Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik már lefeküdni a barátnőddel?
Hány találkozó után vagytok vele úgy, hogy most már muszáj lenne megtörténnie a lefekvésnek?
Mi túl vagyunk már 10 talalkozón, kb 3 hónapja a barátnőm de még nem feküdtünk le. Szégyenlősnek vallja magát, nem akarja megmutatni a testét meztelenül, pedig semmi panaszra való oka nincs, mert nekem nagyon tetszik. Ruhán keresztül már mindene megvolt fogdosva tapizva, ő is én is, de valamiért mégsem jelzi azt hogy na akkor most lefekszünk. Nem aludtunk még együtt se meg ilyesmik.
Volt olyan barátnőm akivel 2 héten belül lefeküdtünk, második találkozón nála aludtam már. Ez meg szerény. Hogyan kellene rávezetni? 10 találkozó az elég szerintetek? Mennyi együtt töltött időt gondoltok úgy hogy most már nincs tovább hova várni?
Azért ez elég összetett kérdés. Nem mindegy hány évesek vagytok? Illetve a barátnőd szűz e még vagy sem?
Egy felnőtt kapcsolatban szerintem nincs időhöz kötve. Van aki lefekszik első randin is, van aki vár. Ez személyiségfüggő.
Erőltetni viszont nem lehet, mert az csak rossz lesz.
Nekem egy valami tűnt fel..
EZ meg szerény... Ő...
Ne legyen már tárgyiasítva egy személy.
Távkapcsolat? 1,5 hetente találkoztok egyszer? Kábé így jön ki a matek.
Hívd el filmezős estére.
Ennél többet nem tudtam megállapítani, mivel ezt tőle tudnád csak megkérdezni.
A #6-os jó helyen kapargat. Mi ez a hülyeség, hogy 3 hónapja a barátnőd, aztán 10x láttad?
Mert ha valami reménytelen távkapcsolat, és te sem vag, egy főnyeremény, akkor ne csodálkozz, hogy a csaj is latolgatja, hogy megéri-e aládfeküdnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!