Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasim ilyesmiről fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim ilyesmiről fantáziál akkor hagyjam ott vagy hagyjam rá inkább?

Figyelt kérdés

Hétvégén iszogattunk és felelsz vagy mersz játékkal szórakoztattuk magunkat. Mikor megkérdeztem tőle hogy mi a legperverzebb fantáziája akkor azt mondta, az hogy a haverja és ő egyszerre dugjanak engem. Nem értettem így részletesen belement, hogy nagyon izgatja milyen lehet ha ketten vannak egyszerre a p@ncimban és mindketten elélveznének bennem.

Durván kiakadtam, pedig tudom hogy ez csak fantázia, de valahol mégis sértő.

2023. júl. 18. 08:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus DP pózban simán meg lehet csinálni, aki a nő hátafelöl van az nem a fenekébe dugja, hanem az is a puncijába.

Beférni befér egy egészséges nőnek, talán akkor nem, ha fejben rágörcsöl, mert akkor nem a kéjnek engedelmeskednek a punci izmai, hanem a félelemnek.

2023. júl. 18. 10:19
 22/30 anonim ***** válasza:
37%
21: Így van, szülésnél olyan dolgok is be- és kiférnek, amiről az ember nem is gondolná, tehát fizikailag abszolút képes rá a hüvely.
2023. júl. 18. 10:22
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, ha nem akarod, szíved joga, de nem kell túltolni.

Én pl a páromnak ( nő) szoktam mondani, hogy egyszer egy bizonyos barátnőjét is bevehetnénk harmadiknak... ő sajnos nem igazán akarja, de nem sértődik meg ezen.

2023. júl. 18. 10:44
 24/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is engedd el, max valamilyen tárgyal lehet próbálkozni.
2023. júl. 18. 11:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is ugyan így van vele, sőt, ö tovább megy, mert meg is mondja, hogy melyik barátnőjét, vagy melyik nőt venné be harmadiknak, de még így sem lett eddig belőle semmi.

2023. júl. 18. 11:44
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ilyesmit kérdezni, ha nem vagy felkészülve a válaszra? Vagy szándékosan akarsz ürügyet kiprovokálni a szakításra? Ez még csak nem is egy extrém fantázia, szerintem tud ő ennél cifrábbakat is, csak elsőre óvatos volt. Én se borítottam rögtön a legdurvább fantáziámat a feleségemre.
2023. júl. 18. 12:00
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjem is feldobta ezt a fantáziát évekkel ezelőtt. Két évig csak fantáziálás volt, aztán már engem is annyira érdekelni kezdett, hogy ki is próbáltuk. Az viszont nem igaz, hogy csak nagy farokkal megvalósítható a kettős behatolás. Két 13 centissel voltam és simán hozzám fértek. Mondjuk a keménység az tényleg nagyon fontos.
2023. júl. 18. 13:05
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

Punciban volt mind kettő vagy klasszikus DP (punciba, análba)?

2023. júl. 18. 13:15
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, soha ne kérdezz olyat amire nem biztos, hogy tudni akarod a választ ! Másrészt kérdeztél valamit ő pedig őszinte volt hozzád, elmondta. Most akkor háborodj fel.
2023. júl. 18. 13:54
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha vágysz rá, akkor nem. Ha undorodsz tőle, akkor tipli.
2023. júl. 18. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!