Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim ilyesmiről fantáziál akkor hagyjam ott vagy hagyjam rá inkább?
Hétvégén iszogattunk és felelsz vagy mersz játékkal szórakoztattuk magunkat. Mikor megkérdeztem tőle hogy mi a legperverzebb fantáziája akkor azt mondta, az hogy a haverja és ő egyszerre dugjanak engem. Nem értettem így részletesen belement, hogy nagyon izgatja milyen lehet ha ketten vannak egyszerre a p@ncimban és mindketten elélveznének bennem.
Durván kiakadtam, pedig tudom hogy ez csak fantázia, de valahol mégis sértő.
Klasszikus DP pózban simán meg lehet csinálni, aki a nő hátafelöl van az nem a fenekébe dugja, hanem az is a puncijába.
Beférni befér egy egészséges nőnek, talán akkor nem, ha fejben rágörcsöl, mert akkor nem a kéjnek engedelmeskednek a punci izmai, hanem a félelemnek.
Engedd el, ha nem akarod, szíved joga, de nem kell túltolni.
Én pl a páromnak ( nő) szoktam mondani, hogy egyszer egy bizonyos barátnőjét is bevehetnénk harmadiknak... ő sajnos nem igazán akarja, de nem sértődik meg ezen.
Az én párom is ugyan így van vele, sőt, ö tovább megy, mert meg is mondja, hogy melyik barátnőjét, vagy melyik nőt venné be harmadiknak, de még így sem lett eddig belőle semmi.
Punciban volt mind kettő vagy klasszikus DP (punciba, análba)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!