Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim ilyesmiről fantáziál akkor hagyjam ott vagy hagyjam rá inkább?
Hétvégén iszogattunk és felelsz vagy mersz játékkal szórakoztattuk magunkat. Mikor megkérdeztem tőle hogy mi a legperverzebb fantáziája akkor azt mondta, az hogy a haverja és ő egyszerre dugjanak engem. Nem értettem így részletesen belement, hogy nagyon izgatja milyen lehet ha ketten vannak egyszerre a p@ncimban és mindketten elélveznének bennem.
Durván kiakadtam, pedig tudom hogy ez csak fantázia, de valahol mégis sértő.
Nők szeretnek olyan kérdéseket feltenni amire olyan választ kaphatnak ami nem tetszik nekik, hogy hisztizhessenek. :D :D
Amúgy izgi fantázia.
Szerintem ha kardozni akarnak akkor nem kell hozzá punci..
Különben is egy átlag nőnél nem hiszem, hogy különösebben vágy az, hogy szétfeszítsék ennyire.. ez kb olyan lenne mint az öklözés.
Nem attól lesz meleg valaki valóban, ha összeér a farkuk, hanem, ha valakinek az a titkos fantáziája: "... egyszerre a p@ncimban és mindketten elélveznének bennem.", akkor már előre tudja, hogy össze fog érni a farkuk, de ez a nagy vágya ..., ne ebből látszik, hogy meleg a csávó.
Ne mond, hogy 2 farok gondolata a puncidban csábító gondolat...
Alapból szerintem erre pózt találni nem egyszerű... és nem tűnik hatékonynak csak kb bénazás lenne. (De lehet rosszul gondolom.)
Én elhagynám. Aki tárgyként kezeli a másikat vagy arra vágyik, ott nincs semmi szeretet, szerelem meg még nyomokban sincs.
Az ilyennek ha lehetősége lenne beszálni harmadiknak azonnal megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!