Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elbaszódott a szexualitásom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbaszódott a szexualitásom, hogy lehetnék újra normális? 20F

Figyelt kérdés
kb egy éve elkezdett izgatni a szubmisszivitás, aztán nem sokkal később a bugyik, tangák... de csak otthon vettem fel őket. de már akkor is veszek fel néha amikor elhagyom a lakást, nemrég meg még jobban elkezdtek izgatni a női ruhák, már nem csak a bugyik. most már ott tartok hogy csak arra tudom kiverni hogy elképzelem hogy egy lány "nővé nevel" és megbasz felcsatolhatóssal, meg csak havonta egyszer enged elélvezni... még szűz vagyok egyébként, sose volt barátnőm

2023. júl. 17. 21:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akkor majd max kiherélem magam, attól elvileg megszűnik minden szexuális vágy. amúgy se érdeklem a lányokat
2023. júl. 17. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 inkább keress fel egy jó pszichológust... nem, nem a vágyaid, hanem a szorongásaid miatt.
2023. júl. 17. 23:17
 13/18 A kérdező kommentje:
miből gondolod hogy szorongok?
2023. júl. 17. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Mélyen kondícionát... Az, persze. Összeszeded magad, előbb-utóbb lesz egy klassz barátnőd, és elfelejtem St az egészet, mert feltárul egy másik, sokkal fontosabb világ.

Nem vagyok szentfazék, de a mostani világ annyira támogatja vagy sikkesnek tartja a különböző deviáns viselkedéseket, hogy komoly bázisa alakult ki mindenféle marhaságnak. Nem baj, hogy ilyesmit játszol, de ha a játék átveszi az iranyítást feletted, az már nem jó. Ha egyedül nem tudod megoldani, hogy visszavedd a vezérlést, fordulj szakemberhez.

Szub vagyok én is, de a megélés mellett igyekszem megfelelő kordában tartani.

2023. júl. 17. 23:30
 15/18 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam, hogy ha lenne barátnőm akkor ha nem is teljesen, de részben biztosan kigyógyulnék ebből csak sajna szociális analfabéta vagyok, hamarabb jutnék el a marsra mint hogy barátnőm legyen
2023. júl. 17. 23:37
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Ha ezt ismételgeted magadban, nagy eséllyel így lesz. Húsz éves gyerek vagy, a világ felszínét ismered csak, ne vonj le végleges következtetéseket. Biztos van néhany haverod, keresd fel őket, építs kapcsolatokat, keress hobbit, de társast lehetőleg. Járj pl kirándulni, szervezhetsz te is, de vannak meghirdetett túrák is ezer érdekes emberrel.
2023. júl. 18. 08:03
 17/18 A kérdező kommentje:
nincsenek haverjaim xd
2023. júl. 18. 12:10
 18/18 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy el kéne járnom edzőterembe vagy küzdősportra, az biztos jót tenne
2023. júl. 18. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!