Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék olyan nőt találni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan nőt találni, aki szeret férfit megkötözni?

Figyelt kérdés

29/F vagyok. Imádom ha a kezeim a hátam mögött össze vannak kötözve. Az benne a számomra legizgalmasabb rész, hogy onnantól semmit se tehetek a kezeimmel. (Magamnak is sikerült már megcsinálni, de abból "csak" egy darabig nem tudtam szabadulni és egy idő után már ki is jöttem belőle, más meg megcsinálná úgy, hogy magamtól ne szabadulhassak tutira, csak ő engedhet el.) Persze ahhoz, hogy az essen jól, ha más személy végzi el a kötözést, az is kellene, hogy nő legyen az illető. Annak a gondolata kezdi el beindítani az izgalmakat bennem már a kötözés kezdetén is, hogy ezt egy Nő teszi velem. :)

Izgat engem az is, amikor megkötözött szép nőkről látok képeket és videókat (ezeket csak nőkről nézek), és kicsit izgat az is, ha élőben megtehetném nővel, hogy hátrakötöm a kezét és bármit tehessek vele. DE az utóbbinál is sokkal jobben izgat annak fordítottja, ha női kezek engem vesznek kezelésbe és közben magam passzív és tehetetlen vagyok.

Hogy mennyi ideig és milyen célra legyek megkötözve, hát, is-is. Valaki egy szexnyi ideig szeret megkötözve lenni, tovább nem. Van, aki szexen kívül szeret több óráig úgy lenni. Én vegyes vagyok e tekintetben (is). Azaz órákon át szeretném a kezeimet korlátozva tudni, az idő nagy részében szexualitás nélkül (egyszerűen csak az általános időtöltést, pihenést, a legszűkebb értelemben vett helyszínen sétálást, akár még inni vagy wc-zni is, bármit, úgy elvégezni, hogy közben a kezeim még mindig hátrakötve maradnak), viszont nem lennék "ott hagyva", hanem hogy mindvégig velem van a partner (és persze valamikor történhet is "valami" a testemmel, amikor úgyse tudok mit tenni ellene).

Ha nem is találok olyan nőt, aki (a kezeim hátrakötése mellett) még intim dolgot is tesz velem, akkor beérném olyannal is, aki bármilyen szexuális dolog nélkül megteszi velem legalább azt, hogy hátraköti a kezem, majd utána a "randi" végéig a közelemben marad, ad-hoc vagy beszélgetünk, vagy lefoglal engem bárhogyan, csak ez esetben IS legyen csinos&fiatal nő az illető, hogy azért legyen bennem vágyakozás (amikor úgyse tudok magamhoz nyúlni SE), illetve annyit kell őneki bevállalnia mindenképpen, hogy azt fogja látni rajtam, hogy mindig vagy szinte mindig áll a f@rkam, mert szó szerint felizgat ha hátrakötött kezű vagyok.

Légyszi csak normális válaszokat kérek, mert a kérdés is komoly (és először írok ki 18+ kérdést, egyetlen másik 18+ kérdés se az enyém), komolyan szeretném, hogy Más (aki Nő) által legyenek a kezeim hátrakötve.

2023. júl. 16. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ezt szerintem bármelyik barátnő megteszi. Van olyan dolog amiért cserébe még én is. 22/L
2023. júl. 16. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
15%

1

Arra a dologra számok vannak írva és halott csávók arcképe fedi?

2023. júl. 16. 02:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne célirányosan erre keress partnert. Ez a vágyad egyáltalán nem extrém. Találj magad mellé egy hozzádillő barátnőt, ne csak alkalmi embert. Hidd el, meg fogja tenni ezt érted. Tényleg nem nagy dolog ez.

Addig meg amíg egyedül vagy használj bilincset. Azt egyedül is ki tudod nyitni, és szerintem biztonságosabb, mint a kötéllel próbálkozni.

2023. júl. 27. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 egyszerre az is van, hogy teljesen értelek. Meg közben nem is 100%-ban értek egyet. Persze, hogy jobb lenne olyan partner, aki ezt megtenné (főleg ha nemcsak egyáltalán, hanem gyakran is), ám amíg nem *ilyen* partnerrel vagyok, inkább "pótlék" verzió az ha egyedül magamnak csinálom, pontosan azért, mert egyszer magamtól kiszabadulok belőle. Akkor is ha éppen megvan az elegendő szabadidőm rá és mellé ugyanakkor van önuralom is, akkor is ott marad a kísértés (és nem a kényszeresetre gondolok, hogy egyedül ugye nem egy partner lakásán, hanem otthon vagyok, és épp most talál csengetni a postás, hát lekattan a bilincs és kimegyek, hanem a teljesen sima kísértésre), hogy túl random pillanatban is, bármikor kiszabadíthatom magam. Ha pedig más kötözné össze a kezeim hátra, abban az lenne a lényeg, hogy hosszabb ideig is tutira úgy maradjak, és abból már ne tudjak, nem tudnék magamtól szabadulni, csak ha elenged a partner, és addig nem csak adott pillanatban használhatatlanok a kezeim, hanem hosszabb idő után is még biztosan mögöttem maradnak (és jó volt a tipped, kötelet eleve hogy raknék magamra, próbáltam is amúgy, de az eléggé lazább, a legjobb esetben is egy olyan félmegoldás született, hogy nem könnyen húzom ki belőle a kezem, de egy 1-2 perces kéztorna már kiszabadított, ami még mindig sokkal gyorsabb és szabadabb dolog mint az, hogy hosszabb ideig várhatok a partner kiszabadító kedvére).
2023. júl. 29. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Háát, szerintem ez még első randin is simán vállalható dolog, ha felviszel magadhoz egy csajt. Pl én meg merném tenni, mivel így a pasi tuti nem tudna vissza élni a helyzettel:)

Viszont foglalt vagyok, így csak sok sikert tudok kívánni neked.

2023. júl. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!