Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgat, ha egy filmben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat, ha egy filmben megkötöznek egy nőt, főleg ha bekötik a száját.Ez normális?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem csak filmen izgat.

N

/hagyd a privátot/

2023. jan. 31. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ kit kérdezel... ha a papbácsit, meg a szomszéd 90 éves Margó nénit akkor nem az. Ha a XXI. század "utca emberét" annak a válasz az, hogy ha a nő nem egyezett bele akkor nem normális, ha közös BDSM játék akkor meg az.
2023. jan. 31. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokakat izgat
2023. jan. 31. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem igaziból is felizgat, ha az Uram beköti a számat, és megkötöz, és még ennél cifrábbakat is csinál 🤷‍♀️

Keress egy szubmisszív csajt, és megtudhatod milyen megélni, nem csak nézni.

2023. jan. 31. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A normális egy relatív fogalom.

Japánban normális dolog meghajlással köszönni, Mongóliában teljesen normális hogy a népesség egy része nomád, Olaszországban teljesen normális hogy a kiskorúak is ihatnak 1-2 pohár bort, ameddig az USA nagyrésze halálosan komolyan veszi a "csak nagykorúság után" dolgot egy csomó mindenre. Indokínában teljesen normálisak a cölöpökre épített házak, sok muszlim országban meg a többnejűség.

A helyedben nem paráznék azon hogy ez most normális vagy nem :D

De amúgy szerintem teljesen az.

2023. febr. 1. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!