Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ember, aki elhiszi azt a gyakoris fszságot, hogy az ilyen 12-13cm körüli méret jó? Ennél a Tom és Jerry is valóságosabb. Mire jó ez a kamu mese sokszor?
De ennek semmi értelme.
Szexshopban melyik dildóból fogy a legtöbb.
18+ x 4,5+
Akkor szerinted?
12# -es válaszoló.
Nem tudom, te melyik szexshopot nézed, de ritka nagy hülyeséget írtál. Kíváncsiságból felmentem Magyarország egyik legnépszerűbb szexshopjára, a vágyaim.hu-ra, és megnéztem mi is itt nagy igazság.
Jelenleg a legkelendőbb és legnépszerűbb dildó az oldalon az a Silexd 7 - tapadótalpas dildó - 17,5cm (natúr). Ez a hossz, nem az a hossz, amit magadba tudsz dugni, hacsak nem gyömöszölőd be a heréket és a tapadótalpat is. teljes hossza (herékkel és tapadókoronggal együtt): 17,5cm
-behelyezhető hossz (herékig): 13,5cm
Tehát ez 13,5cm hosszú dildó tulajdonképpen.
A második helyezett a REALROCK - áttetsző élethű dildó - lila (15cm), mely a leírása alapján a teljes hossza: 16,5 cm
Behelyezhető hossza: 11,5 cm
A harmadik helyezett pedig Medical - orvosi szilikon dildó (18cm) - natúr. Mely teljes hossza (tapadókoronggal együtt): 18cm
-hossz (tapadókorong nélkül): 15,5cm
-behelyezhető hossz: 12,5cm
A negyedik helyezett Európai szerető - herés dildó - közepes (natúr)
-teljes hossz (herékkel és tapadókoronggal együtt): 20cm
-behelyezhető hossz: 15,5cm
Az ötödik helyezett REALROCK - áttetsző élethű dildó - pink (17cm)
Teljes hossza: 19 cm
Behelyezhető hossza: 14 cm
Átmérő: 3,5 cm
Ez a top 5 legkelendőbb dildó jelenleg a weboldalon. Ez annyit jelent, hogy 11-15 centis dildók a legkelendőbbek. Legközelebb ha ilyen témához kommentelsz, támaszd alá a hülyeségedet valódi számokkal, ne légből kapott teóriákkal. Köszi.
Forrás: [link]
(Az 2. helyen egy análdildó áll, viszont azt nem számoltam bele, mivel az anális játékokhoz van.)
A volt férjemé 13 cm volt és nem élveztem vele a szexet.
Sajnos nagyon fiatal és tapasztalatlan voltam, amikor megismerkedtünk, így nem is tudtam, milyen jó érzés egy 18-19 cm farkot érezni magamban.
Vagy nagyon jó a 16 cm is, ha az átlagosnál vastagabb.
A kis méretet nem lehet semmivel pótolni.
54N
A peniszköpeny nem jó, az nem farok, hanem csak egy tárgy.
Pár választásnál igenis fontos az is, hogy a nő jónak érezze a párja farkát, ne vágyakozzon élete végéig más, nagyobb mérettel rendelkező férfiakra.
19# Nincs olyan barátnőm, kisebb termetű sem, akinek a pici 12-13 cm pénisz elég lenne. Azt mondták, nem érezték, nem volt jó.
Lehet ezen megsértődni, de ez van, ez az igazság, kevés a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!