Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ember, aki elhiszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ember, aki elhiszi azt a gyakoris fszságot, hogy az ilyen 12-13cm körüli méret jó? Ennél a Tom és Jerry is valóságosabb. Mire jó ez a kamu mese sokszor?

Figyelt kérdés

2023. júl. 15. 18:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De ennek semmi értelme.

2023. júl. 15. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

Szexshopban melyik dildóból fogy a legtöbb.

18+ x 4,5+

Akkor szerinted?

2023. júl. 15. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha ekkora farkam lenne, én tuti gazdag akarnék lenni, és kegyetlenül szétaláznám a ribiket.
2023. júl. 15. 22:37
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

12# -es válaszoló.

Nem tudom, te melyik szexshopot nézed, de ritka nagy hülyeséget írtál. Kíváncsiságból felmentem Magyarország egyik legnépszerűbb szexshopjára, a vágyaim.hu-ra, és megnéztem mi is itt nagy igazság.

Jelenleg a legkelendőbb és legnépszerűbb dildó az oldalon az a Silexd 7 - tapadótalpas dildó - 17,5cm (natúr). Ez a hossz, nem az a hossz, amit magadba tudsz dugni, hacsak nem gyömöszölőd be a heréket és a tapadótalpat is. teljes hossza (herékkel és tapadókoronggal együtt): 17,5cm

-behelyezhető hossz (herékig): 13,5cm

Tehát ez 13,5cm hosszú dildó tulajdonképpen.

A második helyezett a REALROCK - áttetsző élethű dildó - lila (15cm), mely a leírása alapján a teljes hossza: 16,5 cm

Behelyezhető hossza: 11,5 cm

A harmadik helyezett pedig Medical - orvosi szilikon dildó (18cm) - natúr. Mely teljes hossza (tapadókoronggal együtt): 18cm

-hossz (tapadókorong nélkül): 15,5cm

-behelyezhető hossz: 12,5cm

A negyedik helyezett Európai szerető - herés dildó - közepes (natúr)

-teljes hossz (herékkel és tapadókoronggal együtt): 20cm

-behelyezhető hossz: 15,5cm

Az ötödik helyezett REALROCK - áttetsző élethű dildó - pink (17cm)

Teljes hossza: 19 cm

Behelyezhető hossza: 14 cm

Átmérő: 3,5 cm

Ez a top 5 legkelendőbb dildó jelenleg a weboldalon. Ez annyit jelent, hogy 11-15 centis dildók a legkelendőbbek. Legközelebb ha ilyen témához kommentelsz, támaszd alá a hülyeségedet valódi számokkal, ne légből kapott teóriákkal. Köszi.

Forrás: [link]

(Az 2. helyen egy análdildó áll, viszont azt nem számoltam bele, mivel az anális játékokhoz van.)

2023. júl. 16. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

A volt férjemé 13 cm volt és nem élveztem vele a szexet.

Sajnos nagyon fiatal és tapasztalatlan voltam, amikor megismerkedtünk, így nem is tudtam, milyen jó érzés egy 18-19 cm farkot érezni magamban.

Vagy nagyon jó a 16 cm is, ha az átlagosnál vastagabb.

A kis méretet nem lehet semmivel pótolni.

54N

2023. júl. 24. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
#15 péniszköpeny
2023. júl. 24. 23:38
 17/21 NTBS ***** válasza:
Szerintem normális nő nem ez alapján választ párt.
2023. szept. 26. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:

A peniszköpeny nem jó, az nem farok, hanem csak egy tárgy.

Pár választásnál igenis fontos az is, hogy a nő jónak érezze a párja farkát, ne vágyakozzon élete végéig más, nagyobb mérettel rendelkező férfiakra.

2023. szept. 26. 13:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem beszél soha senki a punciméretekről? Biztos van kisebb termetű hölgy aminek a 13 cm is elég, viszont olyan ordas nagy p1nájú csaj is lehet akinek a 20 is kicsi. A nők sem egyformák.
2023. szept. 26. 16:51
 20/21 anonim ***** válasza:

19# Nincs olyan barátnőm, kisebb termetű sem, akinek a pici 12-13 cm pénisz elég lenne. Azt mondták, nem érezték, nem volt jó.

Lehet ezen megsértődni, de ez van, ez az igazság, kevés a nőknek.

2023. szept. 26. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!