Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akinek a kicsi mellek tetszenek a legjobban? Nem csak akkor, ha formás...
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 18:27
11/24 anonim válasza:
Itt van például ez a lány:
...Szerintem férfi nincs a világon, aki ne adná a fél tökét, ha egy éjszakát eltölthetne vele.
12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem sokaknak nem jön be...
2023. júl. 15. 21:57
13/24 anonim válasza:
Nekem a testalkatomhoz képest szerintem kicsi melleim vannak a tenyeremben elférnek. De engem meg így is megbámulnak az utcán. Mondjuk nem hordok melltartót lehet azért.
14/24 anonim válasza:
Nekem a kicsi mell jön be, kb. mindegy ezen kívül, hogy milyen. Vannak más részek egy lány testén, amik jobban izgatnak.
16/24 anonim válasza:
Elvileg nagyon sokaknak a kicsi cici jön be, de azért mindenki a nagy cickókra csorgatja a nyálát, a legtöbb nő azon trükközik, hogy hogyan tűnjön nagyobbnak a dekoltázs, meg a rengeteg mellnagyobbító műtét.
17/24 anonim válasza:
Jelen, én imádom! A csöcsök nem hoznak lázba.
18/24 anonim válasza:
Ezt miért kell megkérdezni 1234.alkalommal is? Önbizalom boost kell? 🤷🏻♂️
19/24 anonim válasza:
Mellek:valami dudor azért legyen. Ha formátlan,ha tulaj okés akkor átlehet lendülni a dolgon.
Fenék:nagy kőkemeny és kerek.azaz igazi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!