Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik próbáltak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik próbáltak már felfújható anál plugot, anál ballont, milyen volt vele az első élményetek?

Figyelt kérdés
Azóta hány pumpálás volt a legtöbb? És hány éves korotokban próbáltátok először?

2023. júl. 15. 05:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem rejtekhelyén találtam és szinte azonnal kipróbáltam:-) Akkor még nagyon meglepett mert fogalmam sem volt mi az, kérdezni sem mertem de sejtettem és gyorsan visszarejtettem mire estére megnéztem neten mire van ez pontosan. Emlékszem alig vártam hogy elaludjon hogy elővegyem. Először csak játszottam vele a takaró alatt a puncim körül és annyira izgatott a dolog hogy remegtem az izgalomtól milyen érzés lehet feltenni popsiba és úgy masztizni. Talán 5-6 fújást bírtam ki elsőre de gyorsan le is eresztettem majd ismét fel és így tovább addig amíg éppen hogy bírtam és kinyomni sem tudtam úgy tartottam bent maszti közben. Elég sokat használtam így titokban és mindig eltisztítottam utána de egyszer csak eltűnt onnan és később sem került vissza. Akkor nyolcadikos 13-14 éves voltam.
2023. júl. 23. 02:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is, csak a bátyámét 😂 12 éves voltam. Feltenni is alig bírtam és csak néhány fújást sikerült tartani. Később persze sokkal többet, kijön ha sok van benne.
máj. 31. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!