Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik próbáltak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik próbáltak már felfújható anál plugot, anál ballont, milyen volt vele az első élményetek?

Figyelt kérdés
Azóta hány pumpálás volt a legtöbb? És hány éves korotokban próbáltátok először?

2023. júl. 15. 05:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon jó előjátéknak. Én nagyon szeretem. 6-8 pumpálás volt a legtöbb. Először elég nehezen ment fel, meg kellett szoknom. De ha használom anál előtt, akkor sose fáj maga a szex. 21 évesen próbáltam először.
2023. júl. 15. 08:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgalmas volt az első élmény vele. Mondhatjuk úgy hogy már nagyon kívancsi voltam rá. 17 éves voltam. Neten sok ilyen videót néztem erdekelt milyen lehet. Rendeltem egyet és alig vártam hogy megérkezzen. 15 pumpálás volt a maximum akkor. Úgy éreztem majd szét durranok annyira kitöltött. Most már 40nél többet is tudok pumpálni. 25N
2023. júl. 19. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érekel és izgat a dolog.

De azt honnan tudjátok, hogy meddig fújhatjátok, hogy a végbél szét ne repedjen? Mit kell érezni, amikor tudod, hogy elég a fújás?

2023. júl. 20. 14:43
 4/12 Felfujhatogyerek ***** válasza:
100%
Sok sok síkosító kell és nagyon is érezni hogy mennyit bír az ember. Nem szabad tullépni a határokat.
2023. júl. 20. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Na jó, de mit érzel amikor abbahagyod a fújást?

Csak kitöltöttséget, vagy kezd fájni, vagy mégis mit?

Így nem merek belefogni ha nem tudom pontosan.

2023. júl. 20. 17:17
 6/12 Felfujhatogyerek ***** válasza:
100%
Ha elkezded akkor azonnal érezni fogod hogy meddig jó neked, ha nem pumpálod tovább akkor nem fog tovább nagyobbodni. Szímplán szépen lassan kell csinálni hogy legyen időd élvezni és érezni hogy mikor lessz elég és mindig teljes pumpálásokat végezz és közben mindig számold hogy mennyit nyomtál belé, és ne ess túlzásokba !!!
2023. júl. 20. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

És mennyi ideig jó bent tartani egy ilyen felfújt plugot? Ezt is lehet hosszabb ideig, akár órákig is, mint a sima plugot? Vagy ez hamarabb kikívánkozik?

Esetleg sétálni ugyanúgy lehet vele, mint a simával?

2023. júl. 20. 20:03
 8/12 Felfujhatogyerek ***** válasza:
100%
Pont ez a jó a fújhatóval, ugyan úgy tudod használni mint a simát de mégis tudod változtatni a méretét saját magad azzal hogy akkorára pumpálod amekkora neked megfelel. Így nem akar majd idő elött kijönni belőled és nem kell hamarabb kivenned mint a másikat. Csak arra vigyázz nehogy elfeledd a pumpát elrejteni, mert vannak emberek akik simánn megnyomkodják, főleg a buszonn a nagy tömegben ahol már mozdulni sem lehet. (tapasztalat)
2023. júl. 21. 07:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A pumpát nyilván elrejteném. :) Főleg hogy azért páran simán rájönnének, hogy vajon mihez tartozik.

Te milyen plugot használsz?

És milyen síkosítót?

2023. júl. 21. 10:52
 10/12 Felfujhatogyerek ***** válasza:
91%

Hát az egy dolog , nyilvánvaló hogy elrejted de van amikor kilátszik vagy akár kicsúszik és olyankor elégé meg tud lepődni az ember mikor a zsúfolt buszon a gondolataidban elmerülve bámulod az ajtót és egyszer csak érzed ahogy a plug egyre nagyobb lessz benned.

Plugnak az a kedvencem aminek pénisz formája van és nagyon jól érezhetőek rajta az erek. Puha szilikonból van és nincs benne kemény mag, igaz nehezebb bedugni mert össze vissza nyaklik olyankor de könnyebb elrejteni.

Sókosítót meg helyzettől függően választok, ha magam akarom csak szórakoztatni akkor sima egyszerű íztelen szagtalan síkosítót használok. Ha meg a haverokkal megyünk bulizni akkor meg valamilyen finom gyümölcs ízűt használok , úgyis tudom hogy előbb utóbb a számban fogom érezni a síkosítót. Szeretem a gyümölcsös ízeket.

2023. júl. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!