Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik próbáltak már felfújható anál plugot, anál ballont, milyen volt vele az első élményetek?
Engem is érekel és izgat a dolog.
De azt honnan tudjátok, hogy meddig fújhatjátok, hogy a végbél szét ne repedjen? Mit kell érezni, amikor tudod, hogy elég a fújás?
Na jó, de mit érzel amikor abbahagyod a fújást?
Csak kitöltöttséget, vagy kezd fájni, vagy mégis mit?
Így nem merek belefogni ha nem tudom pontosan.
Köszi! :)
És mennyi ideig jó bent tartani egy ilyen felfújt plugot? Ezt is lehet hosszabb ideig, akár órákig is, mint a sima plugot? Vagy ez hamarabb kikívánkozik?
Esetleg sétálni ugyanúgy lehet vele, mint a simával?
A pumpát nyilván elrejteném. :) Főleg hogy azért páran simán rájönnének, hogy vajon mihez tartozik.
Te milyen plugot használsz?
És milyen síkosítót?
Hát az egy dolog , nyilvánvaló hogy elrejted de van amikor kilátszik vagy akár kicsúszik és olyankor elégé meg tud lepődni az ember mikor a zsúfolt buszon a gondolataidban elmerülve bámulod az ajtót és egyszer csak érzed ahogy a plug egyre nagyobb lessz benned.
Plugnak az a kedvencem aminek pénisz formája van és nagyon jól érezhetőek rajta az erek. Puha szilikonból van és nincs benne kemény mag, igaz nehezebb bedugni mert össze vissza nyaklik olyankor de könnyebb elrejteni.
Sókosítót meg helyzettől függően választok, ha magam akarom csak szórakoztatni akkor sima egyszerű íztelen szagtalan síkosítót használok. Ha meg a haverokkal megyünk bulizni akkor meg valamilyen finom gyümölcs ízűt használok , úgyis tudom hogy előbb utóbb a számban fogom érezni a síkosítót. Szeretem a gyümölcsös ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!