Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan szoktatok kezdeményezni a párotoknál?
Pont ezen vesztem össze tegnap az asszonnyal. Szerinte ha ő akar szexelni akkor is nekem kéne kezdeményezni.
Igazából én sem bánnám ha néha ő kezdeményezne. Nekem az nem kezdeményezés, hogy alszom és oda dugja a fenekét mellém... 🤷♂️
Aztán még én milyen vagyok...🙄
Én pl múltkor a páromnak amikor el akart indítani egy filmet este, azt mondtam:hát jó, de pont most akartalak leszopni.
Egyből le is állította...
De alapvetően ő szokott kezdeményezni.
Alapvetően a férfi dolga a kezdeményezés sztem, de ha nem akartam kivárni, akkor simán bekísérem a szobába...
Volt mikor már nagyon kellett, rászóltam: b@unk-vagy nem? Na az egyértelmű volt neki:)
Irigyellek titeket csajok, hogy nálatok ez ilyen egyszerűen és egyértelműen megy.
Nálunk az a helyzet, hogy ha én kezdeményezek simogatással, csókkal, esetleg farok simivel, akkor megkapom hogy már megint azt akarom. Ha kimondom nyíltan, akkor végképp.
De jó olvasni hogy másoknál ez megy rendesen.
25/N
9es
Búza a pasid, vagy mi az isten van vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!