Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan férfiak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak akik egyáltalán nem vagy csak nehezen tudnak elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés

Mi az oka? Lett egy új barátom és vagy egyáltalán nem vagy csak egy óra múlva képes elmenni. Ami nekem kicsit fárasztó.

A huszas évek elején járunk mindketten.

2023. júl. 13. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak ha uj a partner vagy egyejszakas akkor nem mindig
2023. júl. 13. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
De az új partner miatt miért?
2023. júl. 13. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Több oka is lehet:

1. Sok volt a marok marcsa. Ha rászokik, a punci kevésbé intenzív érzés, nehezebb elmenni.

2. Én sokáig megszakításos módon szexeltem a nejemmel. (Nem akartunk még gyereket, de nem lett volna baj, ha úgy adódik) Na most kifejlődött bennem az, hogy egyszerűen nem mentem el a punciban, csak utána, ha leszopott.

A megoldás egyébként baromira egyszerű mindkét esetben, ritkábban kell szexelni. 3-4 nap szünet után el fog menni ripszropsz. Aztán ha egy ideig ezt csináljátok visszaáll a világ rendje.

Egyébként meg mi az, hogy fárasztó? Ha nem akarsz már többet dugni, szopd le, ha jól csinálod nincs az a faszi, aki öt perc után nem megy el.

2023. júl. 13. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak hetente vagy kéthetente találkozunk azt mondjuk nem tudom mennyit veri magának.
2023. júl. 13. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem szeretek így elmenni. Barátnőm mindig kiveri kézzel vagy szájjal befejezi, így a legjobb nekem, és praktikus is (a szájába élvezek, nem kell takarítani).
2023. júl. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!