Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy pasi szeretné nyalni a cipőtök,vagy Ő adna nektek és ezért fizetne, belemennél?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 18:36
12/14 anonim válasza:
Fent voltam, de alig ért valamit.
13/14 anonim válasza:
Hát mondjuk aki képekért fizet, az jó nagy hülye! És a kérdésben sem az szerepel, szóval nem értem, hogy jön ide.
Én személyes találkozóra ajánlottam már 100 ezret is, de az sem volt elég. Nekem mondjuk nem lábfétisem van, de az sem durvább.
14/14 anonim válasza:
Nem, max arra gondolnék beteg egy világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!