Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás közben mit csináljon a pasi?
Lányok, nők, ha szoptok egy pasit, mi az, amit vártok tőle, hogy jó legyen számotokra az élmény?
Gondolok itt akár visszajelzésekre, hangokra, simogatásra, irányításra,vagy bármi egyébre.
Fogja meg a copfom, simogassa a fejem, nyögjön közbe az örömtől (már ha úgy érzi, de ne kényszerből).
Aztán ha totál beindul akkor meg is foghatja a fejem.
az az ő öröméről szól, azt csinálja ami neki jólesik.
Ha ahhoz van kedve, csak hátradől és élvezi, ha meg ahhoz, akkor megfogja a fejem, vagy a hajam és "dug".
Simogassa a hajam, nyögjön az örömtől, esetleg szavakkal irányítson vagy dícsérjen. Ha tudja fogja meg a cicim.
De egyetértek a #2-es és a #4-es válaszolóval is.
A legfontosabb, hogy adjon visszajelzést, különben olyan, mintha egy bábunak csinálnám...
Ez lehet az arcom/hajam simogatása, hangosabb nyögések, vagy bármi egyéb, akár a csípőjét is mozgathatja, ha olyan hangulatban vagyunk.
Én különösen szeretem, ha néha szemezünk közben, és azt is, ha beszél hozzám, megdicsér, kimondja, amit szeretne, vagy tesz egy-két mocskosabb megjegyzést. :D
Egy kis dirty talk (de ne k.rvas), ha hátraveti a fejét, ha látom az arcán az élvezetet, ha nyög/beszél, simogatja a fejem, mozgatja a csipőjét, aztán ha ért hozzá lágyan megdughatja picit a számat de ne fulladósra! Az is egy visszajelzés hogy teljesen bevan indulva.
Ilyenek.
Szeretem közbe nézni az arcát arról le lehet olvasni hogy mi az amit élvez jobban
Mikor körbenyalom neki a hegyét vagy kicsit vadabban szopom simogatom a golyókat vagy a gát részét.
Hallom ahogyan veszi a levegöt és nyög mikor élvezi.
Nagyon fontos a visszajelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!