Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ezek utan az en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek utan az en puncim allando tema lesz az osztalyban/ barati tarsasag koreben ? Van meg lany aki jart igy ?

Figyelt kérdés
Most nyarra vettem egy uj feher bikinit, es elso alkalommal amikor kijottem a vizbol teljesen atlatszodott.Valami nagyon nagyon gyenge anyag lehetett A nagyon kellemetlen az volt, hogy sok fiu is ott volt es elottuk nyugodtan mit sem sejtve elsetaltam es csak kesobb a baratnoim szoltak nekem, hogy kilatszik minden. Utanna nagyon szegyelltem magam, meg az is ratett, hogy iden meghagytam a szemeremdombomon egy vastagabb csikba a szort. Tanga is volt a bugyi, szoval ugymond teljesen meztelen voltam lent.

2023. júl. 13. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

#9 én értem hogy tetszik neked a gondolat, de nőként pontosan tudom, hogy sehol nem kapsz ilyen bikinialsót (se felsőt). Egyszerűen nem gyártanak ilyet.

Az más mikor sima bugyiban van az ember és bemegy a vízbe, ilyet én is csináltam, mert direkt mutogatni akartam magamat egy férfinak, akivel össze akartam jönni (és össze is jöttem). De az nem bikini volt, hanem a fehér bugyim, szegény kérdező ezt keveri, mikor ilyenekre veri otthon.

2023. júl. 13. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát esélyes...de minden csoda három napig tart.
2023. júl. 13. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Már rég elfelejtette volna mindenki, ha nem tartanál róla mesedélutánt.
2023. júl. 13. 18:32
 14/18 anonim válasza:
17%
Te, figyelj, kérdező, ne derüljön ki hogy kamus pasi vagy, mert gondoskodom róla, hogy kitiltsanak innen, ha ez beigazolódik... Már régebben is írtam veled és eltűntél. Gyanús az aki egy idő után nem ír vissza.
2023. júl. 14. 13:55
 15/18 anonim válasza:
26%
Ha meg tényleg lány vagy, hát akkor írjál már vissza, ha az ember kérdez...
2023. júl. 14. 13:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is jártam így de nem igazán foglalkoztatott mit gondolnak..
2023. júl. 18. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy ki kérdezte,kitalálta-e. Én viszont valőban láttam ilyen fehér bikinis csajt. A mellbibmbói,szeméremdombja is erősen átlátszott.
2023. okt. 29. 14:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem és nem
2023. nov. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!