Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek utan az en puncim allando tema lesz az osztalyban/ barati tarsasag koreben ? Van meg lany aki jart igy ?
Ha nő írta volna a kérdést, az tudná hogy ez nem a fürdőruha színétől függ, hanem az anyagától, viszont pamutból nem is gyártanak fürdőruhát. Direkt úgy csinálják meg a bikiniket, hogy ilyen elő se fordulhasson, sehol nem tudsz kapni átlátszó bikinit.
Szóval álj le a recskával és menj, olvasd el a kötelező olvasmányokat. Ha jól tudom az Egri csillagokat adják 8. környékén.
Nem tudom, hogy ez jobb, vagy rosszabb a tiédnél, de végzős gimisként egyszer sikerült egy picit túl nagy bikinialsóban elmenni aquaparkba osztálytársakkal, és csúszdázás után pont úgy csúszott félre, hogy felül kilátszott a punciszőröm.
Azt hittem, elsüllyedek, amikor 1-2 perc múlva rájöttem, hogy miért néznek páran olyan furán rám. Aztán hallottam is, hogy beszédtéma volt, de pár hét alatt mindenki elfelejtette szerencsére.
Reménykedj benne, hogy fotót senki nem csinált róla. :D
Egy darabig biztosan emlegetni fogják a bunkóbb fiúk-lányok, de aztán találnak majd valami izgalmasabbat.
Legalábbis jó eséllyel érett lenne a dolog.
De alapból feltételezzük már hogy becsületes a kérdező, okés? Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!