Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők mekkora részének jönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mekkora részének jönnek be a kétértelmű szexuális célzások?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam ilyeneket mondani, valahogy az én stílusom visszafogottabb, de látom vannak férfiak, akik nagyon nyíltan csinálják és érnek el vele sikereket. Szerintem ez kicsit ilyen mindent vagy semmit játék, mert ha bejön, akkor megvan a visszajelzés, hogy szabad a gazda, de ha nem, akkor többet nem nagyon lehet találkozni. Ha meg udvarias voltál és elküld, az nem annyira gáz. Buliban is mondják, hogy jó szűrő ez egyéjszakást összehozni, nagyszámok törvénye biztos itt is működik.

Viszont milyen nők azok, akik nyitottak erre? Vagy igazából bárki egy ellazultabb állapotban, ha olyan mondja, aki tetszik neki?

2023. júl. 13. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

behatolás:

Ellenállást legyőzve bejut egy belső vagy zárt helyre. Szűk résen át benyomul.

értsd ezt mentálisan vagy fizikálisan

2023. júl. 13. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Figyi... kb 20-25 éves kortól felfelé a nők elenyésző része kapható arra, hogy majd az udvariasságoddal megnyered a szívüket. Ha egy nőnek tetszel, nyugodtan lehetsz csibészes, ha meg nem, tökmindegy, mit csinálsz. Akinél meg a talán kategóriában vagy, a tökösségeddel hamarabb kerülsz a bugyijába, mint az udvariasságoddal.

Az udvariasság arra való, amit te is írsz, hogy kevésbé legyen szar a visszautasítás. De ezt a játékot gólra játsszák, tehát akárhogy is, több nő fog töketlen lúzernek tartani az udvariasságoddal, mintha pikírten flörtölsz.

2023. júl. 13. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Az nem mindegy, hogy kitől kapják ezeket a célzáslokat. Ha tetszik nekik akitől kapják akkor vevők rá, ha nem nem.
2023. júl. 13. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
70%.
2023. júl. 13. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
73,86 %
2023. júl. 13. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Női szemmel: ahogy 3 írja. Bármilyen felszínes de attól függ kitől jön. Még a legkonzervatívabb falusi tanárnéni is elpironkodik egy csibészes beszóláson ha az egy görög adonisztól jön mint hogy ugyanaz a megjegyzés a vonatállomás 2.vágánya végében a katica borozóban egy félig fogatlantól…

Ez az első találkozás, számit a vonzódás.

30/N

2023. júl. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!