Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Használtok szex közben valamil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtok szex közben valamilyen segédeszközt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de nem minden alkalommal.
2023. júl. 12. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én használnék, de nincs kivel. 34F
2023. júl. 12. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Neha a kezevel izgatja kozben a csiklom
2023. júl. 12. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen vibrátort a párom kéjének fokozására, és szereti.
2023. júl. 12. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Én egy anál plugra rábeszéltem a csajom, mocskosul élvezi, de engem meg inkább zavar, szóval kicsit vissza felé sült el, mert azt hittem nekem izgató lesz a látvány, de csak az első alkalomkor volt az ...

Volt egy régebbi csajom azzal is így jártam, rábeszéltem, hogy vegyen egy vibrátort és csináljon nekem egy maszti műsort, na az első kettőt élveztem, utána már mindig csinálni akarta előjátéknak én meg már dugtam volna ...

2023. júl. 13. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen mi vibrátor a férjemmel

40N

2023. júl. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!