Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen testi adottságokra izgultok fel?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 13:23
21/31 anonim válasza:
Csak a külsőt tekintve ezzel a képpel tudom szemléltetni a számomra eszményi nőt:
22/31 anonim válasza:
Ez nekem is kb pont eszményi. Az arcából mutathatna a kép többet, de amúgy irtó szexi csaj.
23/31 anonim válasza:
Hosszú, fenékig érő haj
Vékony, homokóra testalkat széles csípővel
Csupasz babapunci
Formás, kerek popsi
24/31 anonim válasza:
Egy mély torok engem felizgat😉
25/31 anonim válasza:
26/31 anonim válasza:
Nagyon nedves punci és/vagy duzzadó, ágaskodó nagyobb méretű csikló.
28/31 anonim válasza:
Alacsony, nem túl vékony, olyan picit gömbölyű, ha lehet hosszú hajjal, volt már ilyen partnerem, e mellé még energikus is volt, és kedves.
29/31 anonim válasza:
Nagyon vékony, tetovált, piercinges csaj. Állok nekik, mint a cövek, ahhh
30/31 anonim válasza:
Icipici kerek popsi 40kg. Vekony
Pici mell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!