Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Élnétek a lehetőséggel?
Lenne lehetőségetek egy számotokra rendkívül vonzó masszőrhöz elmenni egyrészt masszírozás céljából, másrészt szex is lenne.
Természetesen a párotok engedélyével, annyi kérése van csak, hogy azért ne mindennap.
Miért is vagyok pancser? Azért, mert hűséges vagyok, és ezt viszont is elvárom? Vagy azért, mert számomra a szex nem csak egy "élvezeti cikk", hanem egy sokkal intimebb dolog, amit a páromon kívűl senkivel nem akarok megosztani? Hát bocs, de én inkább szerencsésnek tartom magam, mert mindehhez megtaláltam, és sikerült meg is tartanom az ideális partnert.
#13, jó volt olvasni a soraidat. Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak ebben a mai elfajzott világban.
N
Hatos!
Már az ötös leírta ugyan ez a véleményem én szeretem a feleségem és nem adom másnak ő nem egy tárgy!!!!
Hármas voltam
" ... olyan oltást kapna, hogy egy életre elmenne a kedve a csajozástól. "
Még talán hihető is volt az eleje annak mit írsz, de ez olyan túlzás, hogy hiteltelen lett az egész hozzászólás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!