Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Ha lenne lehetőség, és soha nem tudná meg a párotok, lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 12:23
3/10 anonim válasza:
Persze. Ha lenne rá lehetőségem az sem érdekelne ha megtudná
4/10 anonim válasza:
Nem. Sajnos házas az illető 2 szép gyerekkel és másik kontinensen él:D de ha le is feküdhetnék vele, mi értelme lenne? Most egy db kósza dugás miatt hagynám el a párom, akit szeretek és lehetne vele egy életre tervezni? Én nem hazudozok senkinek, ha nem tudná meg, akkor is elmondanám. De ezzel tönkretenném a kapcsolatot. Ergó inkább meg se teszem. Mindegy hogy sztár vagy sem, egy dugásért meg helyes pofiért nem fogok félremenni. Annál jóval többet kell tudni felmutatni, ha kapcsolatban vagyok
7/10 harebell válasza:
Senkivel nem érdekel az alkalmi szex, nincs ilyen tekintetben kedvenc "sztárom" és kizárt, hogy a párom háta mögött mennék bele bármi ilyesmibe.
Kamaszként, esetleg húszas évek elején TALÁN szóba jöhetett volna, bár akkor is inkább fantázia szintjén, a valóságban szerintem kihagytam volna.
9/10 anonim válasza:
Simán! Pláne mert szingli vagyok.
10/10 anonim válasza:
A 8.-as válasz miért nem hasznos? Ezek nem egy tetszik/nem tetszik gombok. Ott a kérdés, "Hasznos ez a válasz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!