Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek!Ha lenne lehetőség,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Ha lenne lehetőség, és soha nem tudná meg a párotok, lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nincs párom. No problem. 😉
2021. szept. 1. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2021. szept. 1. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Persze. Ha lenne rá lehetőségem az sem érdekelne ha megtudná
2021. szept. 1. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Sajnos házas az illető 2 szép gyerekkel és másik kontinensen él:D de ha le is feküdhetnék vele, mi értelme lenne? Most egy db kósza dugás miatt hagynám el a párom, akit szeretek és lehetne vele egy életre tervezni? Én nem hazudozok senkinek, ha nem tudná meg, akkor is elmondanám. De ezzel tönkretenném a kapcsolatot. Ergó inkább meg se teszem. Mindegy hogy sztár vagy sem, egy dugásért meg helyes pofiért nem fogok félremenni. Annál jóval többet kell tudni felmutatni, ha kapcsolatban vagyok
2021. szept. 1. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
#3 +1
2021. szept. 1. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem
2021. szept. 1. 13:00
 7/10 harebell ***** válasza:

Senkivel nem érdekel az alkalmi szex, nincs ilyen tekintetben kedvenc "sztárom" és kizárt, hogy a párom háta mögött mennék bele bármi ilyesmibe.

Kamaszként, esetleg húszas évek elején TALÁN szóba jöhetett volna, bár akkor is inkább fantázia szintjén, a valóságban szerintem kihagytam volna.

2021. szept. 1. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert nem vagyok b*zi.
2021. szept. 1. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán! Pláne mert szingli vagyok.
2021. szept. 1. 15:29
 10/10 anonim ***** válasza:
A 8.-as válasz miért nem hasznos? Ezek nem egy tetszik/nem tetszik gombok. Ott a kérdés, "Hasznos ez a válasz?"
2021. szept. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!