Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy egyéjszakást kezelni?
Nem nagyon volt, de most lenne rá lehetőség. Srác szimpatizál, korrekten elmondta hogy nem tud jelenleg a szakítása miatt többet nyújtani.
Én tapasztalnék, szimpi, de félek bárkinél túlságosan belevonódnék érzelmileg. Én kész lennék már kapcsolatra de nem keresem.
Akiknek alkalmijuk volt egy szimpatikus egyénnel: hogy függetlenítettétek magatokat?
Mert azt se akarom hogy ne beszélgessünk, mert az a tapasztalatom ha 0 a kapcsolódás, a szex is 0 lesz…
L
Ez egyénfűggő.
Ha egyéjszakást szeretne valaki nem biztos, beszélgetni is akar majd..
Jól írtad.
Jó szexhez bizonyos szintű érzelemnek lennie kell. Ahhoz pedig nélkülözhetetlen a kommunikáció.
Viszont ebben rejlik számodra a csapda. "Véletlenül" túl élvezetes lesz számodra akkor 99,99% többre fogsz vágyni.
Nagyon érzelmi beállítottságú vagyok és az egyejszakas kalandom előtt ugyanígy gondolkoztam hogy most be-e adjam a derekam vagy ne…
Bár a sraccal egyértelműen nem kezdtem volna többe, hiába volt szimpi
Megtörtént aminek meg kellett és azóta sem találkoztunk/beszéltünk, reggel elkoszontunk és ennyi, nem kifejezetten érdekel azóta se
Ennek csupán az az oka, hogy nem volt több mint az addigiak.
Én sajnos bevonódom érzelmileg, ha a nő tetszik és szimpatikus is. Erről annyit, hogy egy egyéjszakásból vagyok házas 13 éve.
Az egyéjszakás nekem akkor maradt egyéjszakás, ha:
1. Nem igazán tetszik a nő, de adott helyzetben megdugtam
2. Fizikai okok miatt a kapcsolat lehetetlen (pl távolság)
3. A szex annyira rossz volt
3. Pont miattatok aggódnak a nők, az egyéjszakás miatt..
Hogy nem lesznek kielégítve..
8
Pont ki nem szarja le hogy mit érez a nő? Egyéjszakás, az rólam szól és a vágyaimról. Ha az egyezik a nőjével akkor oké, ha nem akkor így járt.
Nehogy már lelki dolgot csináljunk ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!