Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik,hogy egy kamasz fiu otthon meglesi az anyját?
Figyelt kérdés
amikor nem látht még előben puncit?Van olyan nö aki atélte?2023. júl. 11. 17:31
13/21 anonim válasza:
Én úgy voltam nevelve és baba korom óta pucéran vagyunk egymás előtt fürdés tájt a szülőkkel.
Így nálam nem volt ilyen.
Mamamra voltam kíváncsi meztelenül h milyen a logó mell stb.
De egyébként lehetséges h valaki attól h anyaként tekint rá nem dugná meg csak kíváncsi milyen a punci, cici.
14/21 anonim válasza:
azt gondolom, hogy egészséges fiúgyerekben szabályosan viszolygó undor lesz úrrá, ha egyáltalán ilyesmire gondol, ez ugyanis nem normális.
sőt, az ember azt se szívesen képzeli el, hogy a szülei szexelnek, mert az meg kínos.
mi a fasz van veletek?
15/21 anonim válasza:
Én nővéremet lestem, de már nem szégyellős előttem. :)
16/21 anonim válasza:
#14 azt hogy te vsgy extra bigott puritán
17/21 anonim válasza:
Előford.
Te melyik vagy? Akit lesnek vagy aki lesekszik?
18/21 anonim válasza:
Egyik haverom a szüleit leste meg anno és recskázott közben
20/21 NTBS válasza:
Igen, előfordulhat. Néha a véletlenül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!