Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha egy férfi műpuncit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy férfi műpuncit, maszturbátort vagy egyéb szexuális játékszert tart otthon? Illetve ha ciki, akkor miért az?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, nem ciki. Megmutatni csak annak szoktam akivel szexelek es ismerem.
2023. aug. 14. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy exem, aki mindenféle szexuális segédeszközért odáig volt. A guminőjén mondjuk csak röhögött, azt mondta hatalmas csalódás volt, de kérésemre megmutatta milyen vele. Elég szánalmas volt.

Egyébként a legtöbb szexuális játékszere nem is saját maga miatt volt, hanem női örömökre. Nem sok vibrátort próübáltam életemben, de a nagyját nála.

Kicsit elgondolkodtató volt, hogy olyan eszköz van bennem, ami más nőben is járt már. Elsőre elütöttö azzal a poénnal, hogy a farka is pont ugyanígy van, de közben meg tudtam, hogy a guminőt is azért nem akarta leginkább bemutatni, mert a tisztaságra ezek kapcsán nagyon adott és tudta, hogy takaríthatja.

A legtöbb holmija amúgy teljesen hasznavehetetlen. Fétis nélkül a legegyszerűbb kis cucc is max. nevetésre ad okot. (pl. ha egy percig volt a kezemen valami béna bilincs)

2023. aug. 14. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!