Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verte mar ki a bugyidra valaki csaladon belül?
Figyelt kérdés
Biztos eszrevenned a spermat ha megtörtenne
van olyan nö aki tapasztalta?
2023. júl. 8. 18:41
11/19 anonim válasza:
#10 én se értem miért vagyok le pontozva mert az oké ha mondjuk lenne fiú tesóm és az izgul rám de h vkire a saját apja az nem normális
12/19 anonim válasza:
Mitől lenne az normálisabb, ha a saját testVÉRed izgul rád? Mindkettő aberrált dolog
13/19 anonim válasza:
És rám írt egy ember privatba h teljesen normális meg h olyan is van h az anyja izgul valakinek a saját lányára... Sztem ő pontoz le mindenkit de látom qrvara unatkozhat az illető
14/19 anonim válasza:
#12 igazából egyik se normális DE ez egy példázat akkor ha már ez van családon belül akkor inkább fiú testvére még mindig jobb mint az apja csinálna ezt de ha úgy vesszük egyik se jobb
15/19 anonim válasza:
Aki írt a 13-nak, írjon nekem is, köszi!
16/19 anonim válasza:
Én véletlenül unokahugom bugyijába... Fiatal tini voltam...Azóta is szégyenlem...
17/19 anonim válasza:
A mostohaapa nevelt lánya kapcsolatban még megértem, hogy élvez rá titokban, plane, ha a csajszi már 16-17 jörül, vagy fölött van korban. 15-18 év kóztük a korkülönbség), Azért ott van a lánynak nedvesedése, és illata van a nedves bugyinak. Persze, hogy izgató lehet, hogy masztizzon rá..
Nyilván elgondolkodtató hogy kit akarna apuka inkább, de az mist más kérdés.
19/19 Janika.79 válasza:
Én rendszeresen kérek a feleségemtől bugyit hogy arra élvezzek. Van hogy végig is nézi. Imádom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!