Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítláb jött edzeni?
Történt a napokban, hogy egy igen tuti csaj aki huszon X éves jött edzeni az egyik konditerembe papucsban érkezett de már az edző ruha rajta volt.
Az még haggyán, hogy igényesen volt kilakkozva a körme ilyen neon rózsaszínre de alapból megakadt rajta a szemem, ugyanis erős lábfétisem volt, főleg nyáron kész végem van.
Felment az öltözőbe felvett egy cipőt utána jött edzeni jó 2 óra hosszát (elég szépen megizzadt az edzés alatt) majd az edzés végeztével ismét papucsban volt és végig csak arra tudtam gondolni, hogy egyrészt mennyire megizzadt a lába, plusz mikor újra felvette a papucsot mekkora jó illata lehetett már a lábainak .... Azóta is azon jár az eszem, hogy miket tudtam volna művelni a lábaival de ez sajnos nem valósul már meg ...
Ti mit tettetek volna a helyzetemben?
(Most inkább csak lábfétiseseket kérdeznék, ők tudják miről beszélek)
"mikor újra felvette a papucsot mekkora jó illata lehetett már a lábainak ...."
Bocs, hogy ünneprontó vagyok, de az igényes csajok szoktak zuhanyozni. Szóval tuti nem volt ecetes lábszaga
Engem nem izgat a lábszag, de egy igényes, ápolt lábfej teljesen kinyír és nálam ilyenkor az van, hogy türtőztetnem kell magam.
Jártam már hasonlóan, gáz volt.
Nem zuhanyzott mert cipő csere után egyből jött ki az öltözőből.
3 as hogyan jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!