Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a nyáron mezítlábazós fiúk?
Figyelt kérdés
Vagyis akik ilyenkor nyáron inkább szandált, papucsot vesznek zárt cipő helyett, illetve akár teljesen mezítláb van pl. kertben, parkban, strandon.2023. jún. 5. 10:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, 18 alatt vagyok.
Nem, 18 alatt vagyok.
Igen, 18-30 között vagyok.
Nem, 18-30 között vagyok.
Igen, 30-40 között vagyok.
Nem, 30-40 között vagyok.
Igen, 40 felett vagyok.
Nem, 40 felett vagyok.
25 szavazat
1/13 anonim válasza:
Majd a rövidnadrágot is kérdezd meg.
Züzüke.
2/13 anonim válasza:
Az, hogy strandon mezitlab van az mashogy nem is lehetne. Kertben is persze, legyen csak. Parkban is oke, leveszi a cipojet a fuben hevereszve.
Es igazabol az is teljesen termeszetes, hogy nyaron az utcan papucsot, szandalt vesz fel. De ettol fuggetlenul valahogy sosem tetszett, ha egy ferfi papucsban vagy szandalban jarkal a varosban. De ez egy normalis dolog, ugyhogy nyilvan ez nem olyan, hogy emiatt ne jonnek ossze valakivel vagy megmondanam neki, hogy ne hordjon mar szandalt, papucsot nyaron. Hordjon. Csak nekem nem tetszik, ennyi.
27N
3/13 anonim válasza:
Nekem a papuccsal semmi gondom, de a szandáltól ki lehet kergetni a világból. Zoknival is, anélkül is... MINDENHOGY. Sajnálom. :)
29
4/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha egy férfi szandált hord, de csak és kizárólag azért, mert elképzelni nem tudom, hogy milyen pokol lehet 40 fokban zokniban és zárt cipőben járni. Én nőként csak szandálban és papucsban vagyok képes elviselni a hőséget. Volt, hogy mezítláb jöttem haza egy olyan tavaszi napon, amikor elszámítottam magam és sokkal melegebb volt, mint gondoltam. Tehát a legcsekélyebb mértékben sem erotikus okokból, hanem azt gondolom, hogy egy ilyen férfinek van józan esze és nem akar szenvedni. Ennyi.
5/13 anonim válasza:
Nincs vele bajom, de kifejezetten nem is jön be. Nem fő szempont. Természetes, hogy a melegben nem szeretnének megfőni a cipőben. De azért nagyon nem mindegy, hogy milyen jellegű a szandál, vagy papucs, mert vannak azért olyanok, hogy jajj. :D Nameg nem árt, ha ápolt a lába is hozzá.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem gond a zárt cipő 40 fokban sem, de akkor nem kell fintorogni, ha leveszem és nem rózsaillatú.
7/13 anonim válasza:
Nem mer belemegy a talpamba a tüske, pedig én azt meginni szeretem a parton.
9/13 anonim válasza:
Ki az aki strandra szandàl zolniba megy ki? Jó biztos van olyan.. A 100% fogamzàsgàtlàs garantàlt
10/13 anonim válasza:
Hát azért egy papucs szerintem mindenkinek ajánlott a strandon. Ki tudja milyen fertőzést lehet ott elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!